Tag med på Rødt og Revolutionært Sommertræf – præsentation af program

Den 22. til 26. juli holder APK det årlige revolutionære sommertræf. Vi vil løbende fortælle om emnerne og de oplægsholdere du kan opleve på træffet. Programmet bliver stadig udbygget med nye input fra klassekampen. Få her en præsentation af tre af træffets temaer.

Tre spændende og aktuelle emner vil bl.a. komme op: Dansk imperialisme, Socialdemokratiets neoliberale politik og en workshop hvor vi beder læserne om at være med til at udvikle APKs netavis, KPnet.

Også rammerne vil være indbydende – stedet ligger meget naturskønt og tæt til badestrand ved Sejrøbugten på Sjælland.

Dansk imperialisme – Danmarks rolle i verden i Arktis og Grønland

I denne diskussion vil vi ikke så meget se på modsætningerne mellem USA-imperialismen, Rusland, Kina osv., men afdække Danmarks imperialistiske karakter. Trods at Danmark er et lille land, har kapitalen og staten sine egne imperialistiske interesser i verden. Særligt vil vi se på de økonomiske og geopolitiske interesser i Arktis og i Grønland.

Socialdemokratiets neoliberale politik

Måske har vi fået en socialdemokratisk regering. Hvad betyder det for klassekampen, opbygning af en kæmpende enhedsfront og for de folkelige bevægelser? Hvad er det for en politik Socialdemokratiet vil føre – og hvilke interesser tjener de. Giver det mening at appellere til partiet og håbe på en socialdemokratisk ledet regering, giver det mening at tale om at ønske det Socialdemokrati, som var engang, tilbage?

Læsermøde

I år vil vi bruge sommertræffet til også at sætte Kommunistisk Politik på nettet kpnet.dk i fokus.

Alle læsere inviteres til at være med i denne samtale. Vi har brug for læsernes respons til at gøre KPnet endnu bedre. Hvad mener du om avisens prioriteringer, billeder og stofområder. Er netavisen nyttig i den daglige klassekamp? Hvordan kan du selv understøtte med kommentarer, nyheder o.a?

Dette er blot tre ud af en stribe emner.

Tilmeld dig sommertræffet ved at skrive til:

info@oktobernet.dk

eller sms til 50559930

Skriv også, hvis du vil have flere oplysninger.

Se mere på RØDT OG REVOLUTIONÆRT SOMMERTRÆF 2019

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater