Ingen nazister i Danmark! Demonstration mod svensk nazi-konference

OPDATERET: Comwell bøjer sig for presset og lægger ikke hus til konferencen.
Flere hundrede medlemmer af det nynazistiske svenske parti Alternativ för Sverige drager på lørdag til København for at holde konference og fest. Årsagen til at de holder konferencen her, og ikke i Sverige er angiveligt at man intet sted i Sverige vil leje lokaler til dem. Det vil man godt på Comwell Konferencecenter på Amager – men her bør de hurtigst muligt skifte holdning. Og bliver arrangementet gennemført vil de tilrejsende nazister blive mødt med kravet: Ingen nazister i vores by!
Demonstration lørdag d. 16. marts kl. 14.30 – 17.30


Redox kunne i sidste uge afsløre at de svenske nazister vil gennemføre deres konference på Comwell Konferencecenter, hvor de også vil overnatte på de tilknyttede hoteller.
Se 200 svenske nynazister og ultranationalister på vej til København

Alternativ för Sverige stillede sidste år op til Riksdagsvalg i Sverige, hvor de fik 0,3 % af stemmerne. I den forbindelse blev det dokumenteret, at:
“28 af 44 granskede kandidater havde enten haft samkvem med nazimiljøet, delt nazistiske eller fascistisk propaganda på internettet eller skrevet positive kommentarer om raceideologiske grupper. Flere af kandidaterne havde spredt antisemitiske konspirationsteorier.” (Redox)

Næste skridt er nu EU-parlamentsvalget, hvor valgkampen bliver forsøgt planlagt fra Danmark, efter at partiet overalt i Sverige har modtaget et blankt nej.

Men lørdag vil københavnerne demonstrere, at også i Danmark gælder det: Ingen plads for nazister!

Læs mere om demonstrationen her
Alle På Gaden: Ingen Nazister I København!
Lørdag d. 16. marts kl. 14.30 – 17.30

 D. 15. marts afholder Demos m.fl. Antifascistisk Konference. Læs mere her

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater