Protest: Krigsforbryder Hillary Clinton til Norge 8. marts

Den tidligere amerikanske førstedame, krigsforbryder og præsidentkandidat Hillary Clinton har meddelt, at hun ikke stiller op til det næste præsidentvalg i USA. Det har fået Donald Trump til at rykke ud med en hånende kommentar om at ’hun vil blive dybt savnet’. På kvindernes internationale kampdag 8. marts taler hun ved et arrangement i Oslo – hvor hun vil blive mødt med protester.

Hillary Clinton interviewes om krigen i Libyen og drabet på Muammar Gaddafi

Ved præsidentvalget i 2016 fik hun næsten tre millioner flere stemmer end Donald Trump, men tabte på grund af regler om fordeling af valgmandsstemmer.
Men Hillary Clinton arbejder stadig på at pudse sit image af som ’progressiv kvindeforkæmper’. Og hun vil muligvis alligevel forsøge endnu engang at blive præsidentkandidat.

På kvindernes internationale kampdag 8. marts 2019 vil hun være taler ved et arrangement på den norske handelshøjskole i Oslo
Se
Hillary Clinton til Norge for at markere kvindedagen

Det kommer ikke til at gå helt stille af. Der protesteres mod besøget og forsøget på at fremstille Hillary Clinton som progressiv og kvindeforkæmper. Tidsskriftet Revolusjon, som udgives af KPml – Kommunistisk Plattform (marxist-leninistene) har følgende kommentar:

”Hillary Clinton er godt nok kvinde, men framfor alt er hun en krigsforbryder og svindler. På disse områder står hun ikke tilbage for Donald Trump. Mere end nogen var hun ansvarlig for den forbryderiske Libyen-krig i 2011, hvor Norge var aktiv deltager. Donald Trump har for en gangs skyld noget at have det i, når han anklager Clinton og Obama for at være dem som skabte terrororganisationen IS. Oveni kommer at Hillary Clinton efter alt at dømme snød sin rival i Det demokratiske parti, Bernie Sanders, fra at blive præsidentkandidat i 2016 ved at ty til manipulation og fusk.
Hun har et generalieblad som viser, at hun burde være i fængsel, og ikke på besøg hos BI.”

Se hele artiklen her

8. mars: Kvinnekamp er klassekamp

Hillary Clinton er ikke velkommen. Krigsforbryder er ikke velkomne nogetsteds. Uanset køn.

Se også

Hillary’s Crime Sheet: Five Reasons Hillary Clinton Should be in Prison

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne