Det er de rige, der skal betale!

UDTALELSE ARBEJDERPARTIET KOMMUNISTERNE, APK

Det er en provokation, når politikernes valgflæsk lover os alt det, de år efter år selv har stjålet fra os.

Vi lever efter statsminister Løkkes mening i et land ”hvor få har for meget og færre for lidt”. Så disse få får flere skattelettelser og kan lovligt hvidvaske milliarder i skattesnyd. Mens de mange får stadig flere EU- dikterede nedskæringer, kontanthjælpsloft, lavere sociale og integrations-ydelser og skal piskes gennem uddannelsernes karakterræs uden praktikpladser.

Vi har fået opskruet arbejdstempo, forringede arbejdsforhold, længere arbejdstid, stress og nedslidning, fortsat arbejdsløshed og stigende pensionsalder. Mens milliarder bruges på kampfly og NATO-krige, betalt med fattigdom for stadig flere.

Hvad siger de 65.000 fattige børn og deres familier til Løkkes skønmaleri? Vil socialdemokratiets Mette Frederiksen som ’børnenes statsminister’ afskaffe kontanthjælpsloftet? Nej, hun vil sammen med Dansk Folkeparti højst love en ny kommission, der skal se på ydelserne størrelse – og kun til gavn for etnisk danske børn.

Ingen af dem snakker om, at det er rige, der skal betale. At de skal betale for alle de samfundsrigdomme, de har tilegnet sig. Og for ødelæggelsen af mennesker og miljø. Det er på tide, at de, der har pengene og millionerne, betaler – i stedet for den almindelige befolkning og de fattigste og de svageste.

APK mener, det er nødvendigt med et samfundssystem, der ikke er drevet af konkurrence og profit. Hvor arbejderne har magten og kan skabe et samfund ud fra flertallets interesser.

Fælles kamp mod kapitalen!


Arbejderpartiet Kommunisterne, APK
Januar 2019

Læs også:
En statsministers falske verdensbillede


Det
te er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne


KPnet 10. januar 2019

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater