Stop volden mod kvinder! – Udtalelse v. Kvinder i Kamp

 


I anledning af FNs internationale dag mod vold mod kvinder udtaler kvinder i kamp:

Stop volden mod kvinder:
Det er langt ude at vold mod kvinder i Danmark stadig er et massivt problem i 2018, men det er det. Hver dag udsættes kvinder for partnervold, bliver voldtaget eller endda myrdede af deres kærester.

Mindst 33.000 kvinder udsættes årligt for partnervold i Danmark. Men det er ikke bare i parforholdet at kvinder udsættes for vold og dominans. Også på arbejdspladsen og i samfundet i generelt skal kvinder frygte chikane, vold, trusler og voldtægter.

Både hjælpen og retssikkerheden er fuldstændig utilstrækkelig for voldsramte kvinder. Regeringen skærer på krisecentrene hvor de burde tilføje flere penge og voldtægt er i langt, langt de fleste tilfælde en gratis omgang for voldtægtsforbryderen fordi vores retssystem ikke beskytter kvinder

VI kræver stop volden mod kvinder i det danske samfund stoppes. Vi vil kæmpe for et samfund hvor kvinder kan leve i fred og tryghed.

FNs internationale dag mod vold mod kvinder sætter fokus på kampen mod vold mod kvinder i hele verden. Vi står på samme side som alle verdens kvinder i kampen mod volden.

——————-

Note: Kvinder i Kamp, er en gruppe som mener der er brug for en ny kvindeorganisation, en ny runde i kvindekampen for arbejderkvinder, unge kvinder, indvandrerkvinder, alle kvinder der vil et bedre kvinde- og familieliv.

Kvinder i Kamps mail: kvinderikamp@gmail.com
Kontaktperson: Marie Herget Christensen


Det
te er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK


Udgives af 
APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

KPnet 25. november 2018

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater