Fortsat solidarisk OK2018 – Stem Nej! – Af Arbejderpartiet Kommunisterne

26. april 2018
Udtalelse  Arbejderpartiet Kommunisterne

Den omfattende solidaritet, der er blevet opbygget med OK18 på tværs af faggrupper, sektorer over hele landet og bredt ud i befolkningen, er en historisk chance for at afvise arbejdsgivernes og regeringens arrogante angreb, og for at udvikle kampen for en bedre offentlig sektor og for velfærd.

Det er fortsat skulder ved skulder. Det er det, solidariteten handler om.

Det er LO-toppen, der med sit delforlig har valgt fællesskabet fra. De har solgt musketer-eden for en pose penge – til stor vrede blandt deres medlemmer og alle, som støtter. De har solgt den fælles kamp for, at lærernes arbejdstid skal reguleres ved overenskomst, og undskylder sig med en ‘betryggelsesaftale’ mod at spisepausen inddrages og arbejdstiden dermed forlænges med 2,5 time om ugen.

LO-toppens klasseforræderi – det er hvad det er, når man kalder en spade for en spade – giver rum til Løhde, Ziegler og Co. Det kan slå bevægelsen et skridt tilbage, men det kan ikke nedbryde den fortsatte fælles OK-kamp. Det har gjort harmen større. Arbejdsgivernes og LO-toppens splittelsesforsøg må afvises.

På arbejdspladserne og i OK18 bakker vi hinanden op – ikke forhandlere, der løber af pladsen. Det er den massive bevægelse nedefra, der har presset arbejdsgiverne indtil nu. Det er den, der skal forsættes.

Der er allerede fuld gang i en STEM NEJ kampagne til delforliget, der ikke opfylder kravene. LO-region og socialrådgivernes (FTF) forlig må stemmes ned og sendes tilbage hvor det kom fra.

STEM NEJ TIL DET RÅDNE DELFORLIG!

FORTSAT SKULDER VED SKULDER!

 

APK
Arbejderpartiet Kommunisterne

 

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

KPnet  26. april 2018

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater