OK-kampen må fortsætte – også mod et evt. regeringsindgreb

Meget tyder på, at et sammenbrud i ok-forhandlingerne kan være på vej. Ikke mindst ser det ud, som om forhandlingerne på statens område – med Sofie Løhde som repræsentant for arbejdsgiverne/politikerne – reelt er brudt sammen. Det betyder at muligheden for en storkonflikt og et regeringsindgreb bliver meget nærværende.

Bryder konflikten ud fem dage efter et forhandlingssammenbrud, forventes det at regeringen vil gribe ind med et lovforslag for at afslutte konflikten, som vil blive støttet af Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne – hvad der ikke mindst vil koste sidstnævnte dyrt.

Et regeringsindgreb kan reelt set komme førend den varslede konflikt med strejker og lockout bliver en realitet..

Men uanset hvornår et indgreb måtte komme, er det Arbejderpartiet Kommunisternes opfattelse, at det må bekæmpes hele vejen igennem. Det må mødes med aktioner, protester og demonstrationer.

APKs forkvinde Dorte Grenaa siger:
– Det er helt nødvendigt at møde et regeringsindgreb med strejker og arbejdsnedlæggelser. Og møde det med kravet om at en regering, der ikke kan finde ud af at sige ja til så beskedne OK-krav og en løsning for alle, men hellere vil kaste landet i masselockout ikke har nogen plads. Den regering må gå af.

Løhde og Løkke bør ikke have en fremtid.

Se også debatten pÅ

Bak op om de offentligt ansatte

 

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

 KPnet 24. april 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater