Forligsinstitutionen blokeret

Forligsinstitutionen der er centrum for de lige nu stillestående OK18-forhandlinger blev fredag morgen blokeret. Det var privatansatte murere, stilladsarbejdere og flere andre der i solidaritet med deres kolleger i den offentlige sektor, der med lastbiler blokerede for indgangen og vejen op til forligsinstitutionen.

Solidaritet i OK-kampen – Murere, stilladsarbejdere m.fl. blokerer

Det var helt tydeligt at kampviljen og støtten til de offentlige ansattes kamp er massiv. Bevidstheden om at hvis arbejdsgiverne får deres helt urimelige krav igennem på de offentliges overenskomst nu, vil turen komme til de private i 2020.

Sammenholdet vokser og faggrupper står sammen på tværs af forbund.
Med taler, fællessang og kampråb markerede de ca. 150 fremmødte deres utilfredshed med arbejdsgivers krav og uvilje til at imødekomme de ansattes krav. Derefter fik en halv times lastbilhorns koncert foran forligsinstitutionens vinduer trafikken til at gå i stå på hele Sankt Annæ Plads og op ad Bredgade.

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

 KPnet 6. april 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater