Heftig NATO-propaganda i Sverige: Gør jer klar til belejring – russerne kommer

De nyeste meningsmålinger i Sverige viser et voksende Nej til at blive indrulleret i krigsalliancen NATO. Så nu bliver presset øget for at svenskerne skal se NATO som den frelsende engel mod et angribende Rusland. Propagandaen for NATO og USA’s atom’beskyttelse’ løber parallelt i Danmark med Claus Hjort Frederiksen i spidsen.


”Køb forråd til en uge”. Sådan lyder meldingen fra ”Försvarsberedningen”, en kommission nedsat af den svenske Riksdag. Beskyttelsesrummene skal renoveres og alle skal sikre sig konserves til 7 dage, mens hæren mobiliserer og gør sig klar til kamp.

I følge Björn von Sydow (S), formand for Försvarsberedningen og tidligere svensk forsvarsminister er det kun Sverige der er truet af Rusland – ikke hele Europa, og Hjort Frederiksen stemmer i. Danmark er jo beskyttet af USA’s atombevæbning og NATO-medlemskabet – så danskerne behøver ikke opbygge forråd.

Ikke desto mindre bruges nøjagtig de samme argumenter når Danmark i morgen sender soldater til NATO’s base i Estland og planlægger en udrykningsbrigade på 4000 mand rettet mod et angiveligt muligt eller forventet angreb på Baltikum.
Afskibning af 200 soldater, 41 militære køretøjer og 63 container med materiel er nu gået i gang.
Danske soldater til Estland fra januar 2018 – og F-35 kampfly

Men officielt er der overhovedet ikke nogen trussel mod Danmark. Der føres bare politik som om den var overhængende.

Svenskernes Nej til NATO vokser

Det nye propagandafremstød i Sverige hænger godt sammen med at stemningen i befolkningen ikke afspejler ønsket hos de NATO-positive kræfter. En tendens til at blive mere positiv overfor NATO er nu vendt, og antallet af modstandere er øget mens andelen af positive er faldet. De sidste er gået fra 35 til 31 procent.

USA’s mafiametoder overfor Sverige har sikkert været medvirkende til denne udvikling. Som en reaktion på Sveriges positive holdning til FN’s forbud mod atomvåben reagerede USA’s forsvarsminister med en ‘advarsel’. Skulle Sverige ende med at skrive under måtte de forvente “problemer”. Nu forsøges man sig med en oppiskning af frygt.

Snart kan vi herhjemme forvente det nye forsvarsforlig, der skulle have været på plads inden årsskiftet 2018, men indgår i regeringens studehandel med DF om skat og flygtningepolitik. Her vil den aggressive NATO-politik mod Rusland og militariseringen blive yderligere trappet op.

Der forestår store opgaver for udviklingen af krigsmodstanden.

Se NATO-propagandaen her
Køretøjer og soldater sendes til Estland: – Vi viser, at det ikke er en gratis omgang, siger minister

Læs også

Danske soldater til Estland fra januar 2018 – og F-35 kampfly
KPnet 27. december 2017

 

KPnet 7. januar 2017

 

 

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater