Arbejderpartiet Kommunisterne: Stop krigspolitikernes vanvid!

nej_tak_demoVi lever i en tid med krig, krigsforberedelser og stor usikkerhed om fremtiden. Faren for atomkrig er igen blevet uhyggelig aktuel. USA og Trumps regering af generaler spreder trusler mod nationer om brug af atomvåben og foranstalter uden tøven økonomiske blokader hvis mål er udsultning af hele befolkninger. De kræver at hele den vestlige verden opruster og står bag denne imperialistiske og livsfarlige politik.

Gennem NATO opbygges en verdensomspændende oprustning med storkrig som en kalkuleret mulighed. På alle kontinenter slås USA og stormagterne desperat for at sikre sig råstoffer, nyt lebensraum. USA ønsker at sikre sin position som verdens stærkeste imperialistiske magt, der med militære løsninger forsøger at redde og udvide sin svækkede position.

Mennesker over hele verden kan blive offer for disse skærpede modsætninger mellem de imperialistiske stormagter.En lille elite af monopol- og finanskapital er klar til at kaste verden ud i det der kan  blive et atomkrigens ragnarok.

Danske politikere er medansvarlige, de fører ikke en selvstændig politik. De følger EU’s og NATO’s diktat. De planlægger køb af nye kampfly for et ukendt milliardbeløb, der skal betales med befolkningens velfærd. Med regeringens kommende forsvarsforlig vil de bøje sig for NATO’s krav om fordobling af militærudgifterne. Politikerne er klar til udvide styrken af danske soldater i Afghanistan, til at udsende soldater og kampfly, til at militarisere og armere Østersøområdet og vil være klar til nye krige, så snart opfordringen lyder.

Den største krigsøvelse siden den kolde krig ”Aurora 17” træner krig mod Rusland på svensk grund. 17 NATOlande, her iblandt Danmark deltagere. Den mødes af anti-krigsprotester fra hele Norden.

Danske krigspolitikere ånder lettet op: Trump fortsætter USA’s hidtidige politik for krig, tyveri af ressourcer og markedsandele gennem NATO –  i tæt samarbejde med EU.

Protesterne mod dette vanvid og anti-krigsbevægelsen i hele sin bredde må styrkes. Krigspolitikkerne der spiller hasard med vores fremtid må stoppes.

-Nej til USA’s, Trumps og NATO’s krigstrusler

-Stop købet af nye kampfly

-Stop dansk krigsdeltagelse Træk de danske soldater hjem

-Stop rækken af krigsøvelser – Stop Aurora 17-øvelsen

– Ikke en krone til imperialistisk krig og krigsoprustning- penge til velfærd

– Danmark ud af NATO og EU -For et selvstændigt Danmark udenfor supermagtsalliancer

APKs Centralkomité, september 2017

 

KPnet 16. september 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater