Kommunistisk Politik 9, 2017 er udkommet – Læs bladet her!

Forside2017-09I dette nummer af bladet er hovedtemaet: kommunister i Danmark. En samling af kommunister må ske på et afklaret grundlag, og bladet bringer den helt aktuelle artikel om hvad der er fraværende i KP/KpiD’s samlingsproces, mens en anden artikel handler om de to veje for den kommunistiske bevægelse – Oktoberrevolutionens vej på den ene side overfor revisionismens vej, personificeret af hhv Carl Madsen og Ib Nørlund.

Klassekampen skærpes både i Danmark og globalt. Og nødvendigheden af revolutionær organisering og revolutionær teori vokser. For at styrke dette overgår APK’s månedsblad Kommunistisk Politik fra november til teoretisk tidsskrift. Læs mere om dette i lederen.

Bladet byder også på reportager fra de reformramtes kamp, opfordring til protest ved Folketingets åbning, artikler om regeringens nedskærings- og krigspolitik med hjælp til kvotekonger og storkapital – samt globale analyser og meget mere.

Læs Kommunistisk Politik i pdf her

 

 

 

 

 

 

 

KPnet 15. september 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater