Kommunistisk Politik 4,2017 er udkommet – Med 1. maj indstik

Forside2017-04
Det nye nummer af Kommunistisk Politik er klar. Det er et 1. maj nummer, der giver retning for den omfattende klassekamp, der foregår i dag. De røde faner på arbejdernes internationale kampdag signalerer, at kampen for at afskaffe kapitalismen og for at skabe et andet og bedre samfund, et retfærdigt og tidsvarende samfund, ikke vil blive indstillet, før et socialistisk Danmark i en socialistisk verden er en realitet. Kapitalismen er ude af stand til at levere velfærd til alle, kan ikke skabe stabil vækst og fremgang eller sikre freden.

Temaet i dette nummer er mobilisering mod NATO og topmødet i Bruxelles, USA’s og Trumps angreb på Syrien og afsløringen af den købte danske politiske elite. Herunder også den del af ‘venstrefløjen’ i både Danmark og det øvrige Europa, som indtager proimperialistiske positioner og ikke som partier mobiliserer mod angrebet i Syrien. Det gælder bl.a. Enhedslisten og Europæisk Venstreparti.

Arbejderpartiet Kommunisterne opfordrer til at styrke kampen mod kapitalismen og dens ødelæggelser, nedskæringspolitikken og krigene og for en udtræden af de reaktionære blokke EU og NATO.

God læsning  – og god 1. maj!

Læs bladet i pdf her

 

 

 

 

 

KPnet 14. april 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne