PFLP fordømmer USA-imperialismens aggression mod Syrien

dont bomb syria

 

Folkefronten til Palæstinas Befrielse (PLFP)  fordømmer på det skarpeste USA- imperialismens aggression mod Syrien. Dette angreb har til formål at  forhindre enhver seriøs international eller upartisk undersøgelse af begivenhederne i Khan Sheikhun er i stedet en handling med henblik på at tilintetgøre syrisk suverænitet og på at støtte de mest reaktionære, voldelige kræfter. Det udstiller falskheden i Trump-administrationens påstande om, at den ønsker at ”bekæmpe terrorisme”.

Folkefronten ser denne aggression som et angreb i fuld koordination med det zionistiske Israel og med de reaktionære arabiske kræfter, der bliver ved  med at insistere på den fuldstændige eliminering af den syriske stat. Det er et forsøg på at afskære vejen for politiske bestræbelser i FN og en politisk løsning, som bevarer Syrien og dets folks enhed.

Denne aggression kan ikke adskilles fra USAs igangværende, ulovlige og brutale aggression og dets bombetogter i det nordlige Syrien og forsøget på at cementere opsplitningen og opdelingen af landet og for i fremtiden forvandle Syriens nationale rolle, så det ikke længere går op imod den zionistiske enhed (:Israel) og dennes ekspansionistiske ambitioner.

PFLP har opfordret alle arabiske kræfter til at stå sammen i solidaritet med Syrien og dets folk og til at tage afstand fra og fordømme USA imperialismens aggression.

Det er bydende nødvendigt at forene bestræbelserne på at modstå amerikansk aggression i regionen og fordømme og konfrontere de reaktionære arabiske regimer, der har gjort sig til partnere med den amerikanske imperialisme, og som understøtter denne aggression og støtter  de mest reaktionære kræfter, der terroriserer folket og planlægger at tilintetgøre den syriske stat, alt imens de åbner dørene for normalisering med den zionistiske enhed.

Oversat efter

PFLP denounces U.S. imperialist aggression against Syria

KPnet 13. april 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater