Om den kriminelle aggression mod Syrien – Af Irans Arbejdets Parti (Toufan)

Vi fordømmer på det kraftigste angrebet på Syrien!

StopWarPhiladelphia

Protest mod Trumps krig mod Syrien (Philadelphia, USA)

Efter adskillige dages falsk propaganda i de vestlige, imperialistiske medier om brugen af ’kemiske våben’ fra det syriske regimes side, og efter at have udgydt krokodilletårer over ’uskyldige syriske børn’, gennemførte USA et luftangreb mod Alshariat luftbasen.

Som en kommentar til angrebet udtalte den zionistiske og kriminelle israelske premierminister Benjamin Netanyahu:
”Donald Trump har både i ord og handling sendt et klart budskab med dette, at brugen af kemiske våben ikke vil blive tolereret”.

Netanyahu forsvarede aggressionen mod Syrien, idet han sagde:
”Israel håber, at budskabet indikerer en fast beslutsomhed i forhold til at stå op imod Assad-regimets grufulde handlinger, og vil blive hørt ikke alene i Damaskus, men også i Teheran, Pyongyang (hovedstaden i Nordkorea) og andre steder”.

Indblanding fra USA-imperialismen og det zionistiskeefterretningsvæsen og medier har i Syrien antaget en meget direkte, ond og barbarisk form – tyrannisering, hykleri og bedrag er dækkende ord. Vampyrer er blevet ‘menneskelige’ på en nat, og deres tænder er slebet til at suge blod af det syriske folk.

Vores parti fordømmer på det kraftigste det militære angreb på Syrien og betragter det som en åbenlys krænkelse af Syriens territoriale integritet.

Vi opfordrer alle progressive organisationer og enkeltpersoner til at afvise og fordømme de konspirationer, der bliver spundet imod det syriske folk.

Irans Arbejdets Parti (Toufan) 9. april 2017

Oversat efter
Statement of the Party of Labour of Iran (Toufan) on criminal aggression against Syria

KPnet 13. april 2017

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater