Trump og Løkke lader militærudgifterne eksplodere: Det er på tide at sige STOP!

Lars Løkke Rasmussen åndede lettet op efter besøget hos Trump. Præsidenten fortsætter USA’s kurs for oprustning og krig – og Danmarks venskab med imperialismens førstemand kan opretholdes. På vegne af Danmark melder Løkke sig klar til Trumps nye krige. Det er på høje tid at sige fra!

Af Kommunistisk Politik

Trump - Løkke
Står det til Trump og Løkke fortsætter krigspolitikken og den dødsensfarlige oprustning.

Løkke understregede overfor Trump, at Danmark var en af de første, der meldte sig til USA’s seneste krig, og at danske soldater lige nu befinder sig i Syrien, hvor de opererer som kamptropper på den syriske side af grænsen.

Som  en anden krigsforbryder og tidligere statsminister Rasmussen er også den nuværende danske statsminister med på det hele. Han meldte sig klar til USA’s næste krig, selvom Trump måske endnu ikke har besluttet hvor, og Løkke ikke er informeret.

Pompøst erklærede han:
”Danmark har aldrig været bange for at melde os under frihedens faner. Det vil vi også være fremadrettet”.

Med i venskabet hører, at Danmark hurtigst muligt fordobler sit krigsbudget for at leve op til USA’s krav for NATO-landene om 2 pct. af BNP hvert år.

Det militaristiske USA med Trump i spidsen mener alvor. Oprustningen er ikke til tomme trusler, den er en forberedelse til krig.

Og den næste krig kan være en storkrig. Den kan blive ført mod Rusland, Iran, Nordkorea eller Kina, og den kan blive ført med atomvåben.

Den danske statsminister har forsikret den amerikanske præsident om, at Danmark er med hele vejen – uanset hvad. Danmark vil være en solid partner i krig og ødelæggelse. Og Danmark kan blive ikke bare et mål for terror, men et bombemål.

Kursen er lagt for en total-oprustning til vands, til lands, i luften og i rummet. Danmark skal indrulleres. Det vil koste milliarder og være dødsens farligt.

Der må siges nej! Til opskruning af militærbudgettet, til køb af nye kampfly, til deltagelsen i krigen i Syrien og mod nye krige.

Overalt i Europa og i alle NATO-lande er en bred folkelig modstand mod den drastiske udvidelse af krigsbudgetterne og krigsplanlægningen under opbygning – med fokus på at stoppe den aggressive militæralliance.

NATO holder topmøde d. 24. – 25. maj i Bruxelles, og her vil der lyde et kæmpe Nej til NATO og NATO’s krige.

En bred alliance af fredskræfter må opbygges også i Danmark. Både med henblik på at standse den vanvittige oprustning, der betyder sociale nedskæringer og øget fattigdom, og med henblik på dansk udtræden af verdenshistoriens farligste krigsalliance.

KPnet 31. marts 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne