Ron Ridenour: Det amerikanske præsidentvalg – En personlig kommentar

KPnetBlogs

????????????????????????????????????Som borger i USA var jeg med i Martin Luther King’s ungdomsorganisation, SNCC, i Mississippi’s 1964 Freedom Summer, og har altid kæmpet imod racisme og USA’s mange krige.

Da jeg kom til Danmark i 1980 var det et fredeligt land. Men efter Anker Jørgensens tid afleverede Danmark sin suverænitet til USA og blev en blind følger af aggression rundt om i verden, og jeg har modsat mig den umoralske udvikling så godt jeg kunne.

Udover Trumps åbenbart præference for hvide amerikanske mænd bør vi ikke se bort fra hvad sket under Hillary Clintons mands administration. Hans lovgivning førte til at mange sorte blev fængslet for at indtage drugs. Desuden indrettede deres fælles advokatfirma sig på den riges bud. Deres “velgørende” Clinton Foundation består af mange millioner af dollars fra velhavende amerikanere og udlændinge, der søger politisk gunst.

Under Clintons tur som udenrigsminister for Barack Obama satte hun verden på en krigskurs lige som George Bush havde gjort det.

For mig er det vigtigste og det spørgsmål der er mindst behandlet af Establishmentets politikere og medier – at Donald Trump siger han vil indskrænke regionale krige og undgå en potentiel krig mod Kina og Rusland.

Læs hele Ron Ridenours indlæg på KPnetBlogs

Kan Trump hjælpe Danmark til at tage suveræniteten tilbage og blive en støtte for fred?

Ron Ridenour er journalist og forfatter og har i en årrække været bosat i Danmark. Hans faste blog på KPnetBlogs er sædvanligvis på engelsk

Læs hans blog her

Se mere om Ron Ridenour og hans forfatterskab her

KPnet 16. november 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne