Krigshøgen Hillary Clinton: Brugen af First strike atomvåben en mulighed

Medierne kappes med hinanden om at gøre den fremmedfjendtlige og populistiske Trump til det amerikanske præsidentvalgs hadefigur i et stort amerikansk X faktor show. Behandlingen af valgshowene er enten tømt for substans eller direkte vildledende. Glemt er Hillary Clintons politik for et USA som verdens førende imperialistiske supermagt. Hun er monopolernes, Wall Streets og våbenfabrikanterne præsidentkandidat, og hendes politik risikerer at sætte verden i brand i en tredje verdenskrig.

Clinton_KainHillary Clinton udpeger Tim Kaine som sin ‘running mate’ – en nyliberal fortaler for TTIP og TTP

I den danske mediedækning skulle Hillary Clintons største problem være at arbejde med hendes ”coolnes” og hendes største aktiv skulle være, at hun er kvinde. Når hun nu lefler for arbejderklassen og Sanders vælgere tages det for gode varer. Ligesom når hun kritiserer TTIP og TTP, mens hun har valgt Tim Kaine som sin ‘running-mate’ – en person der hidtil har været en stærk tilhænger af frihandelsaftaler og nyliberal højreorienteret politik, og som stemte for at få TTP lynbehandlet uden debat.

Ledende folk der kalder sig selv progressive trækkes frem i medierne, hvor de begræder, at Sanders ikke blev valgt på grund af partiets svindel og manipulation under valgkampen, men peger nu på Hillary Clinton som det eneste rigtige valg for progressive – for at undgå Donald Trump. Som Sanders også selv gør det. Mange af Bernie Sanders støtter er rasende og nægter at stemme på Clinton. De havde sat deres lid til Sanders som en uafhængig og progressiv kandidat – kvaliteter han demonstrerede ikke at være i besiddelse af, da han sendte sine støtter i armene på den stærkt højreorienterede Clinton.

Den amerikanske befolkning vil stå uden et reelt alternativ til det kommende præsidentvalg, med ‘valget’ mellem to reaktionære imperialistiske politikere. Og uanset valgets udfald vil der ikke være tale om en bred folkelig opbakning til landets præsident. Stemmeprocenten vil uden et reelt alternativ holde sig lav, som det er sædvane i USA.

Bernie Sanders _ Angry SupportersMange Sanders tilhængere er vrede over behandlingen af Sanders – og over Bernie Sanders anbefaling af den højreorienterede Hillary Clinton som kandidat til præsidentposten

Hilary Clintons program for mere krig

Gemt af vejen og ”glemt” er Hillary Clintons blodige meriter som amerikansk krigshøg og udenrigsminister.

Clinton bakkede op om Bush ulovlige krig og myrderier mod Irak.

I valgkampen i 2008 truede Hillary Clinton med at udslette Iran totalt med atomvåben og fastholder brugen af ”first strike atomvåben” som en mulighed overfor bl..a Rusland.

Da den libyske leder oberst Gadaffi blev dræbt i fuld offentlighed med amerikansk hjælp udtalte hun skraldgrinende: ”Vi kom, vi så, han døde”.

Clinton vil gå i Obamas fodspor og intensivere aggressionen og krigspolitikken. En politik med terror i form af droneangreb uden rettergang mod udråbte terrorister og deres omgivelser.

En politik, hvor USA via allierede stedfortrædere som Tyrkiet, Qatar og Saudiarabien har skabt død og ødelæggelse med islamiske terrorister og de største flygtningestrømme siden 2. verdenskrig. Efterladende alle de ramte lande i kaos blod og elendighed og nu som tumleplads for islamiske terrorister.

I denne video gennemgås mere detaljeret Hillary Clinton’s bortgemte og livsfarlige politik for folkene i verden og det amerikanske folk.

Læs også
Amerikansk præsidentvalg mellem to trusler mod verdensfreden
KPnet 20. juli 2016

 

 

KPnet 3. august 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater