Brexit: Det bedste for Europa – Tag med på EU-modstanderkonference i London

Den britiske EU-modstand, der slås for Brexit, står ikke alene. EU-modstandere – både i og uden for EU – ønsker en britisk udtræden og et stop for marchen mod ’Europas Forenede Stater’. Tag med EU-modstanderne til Counter Summit i London!

TEAM Counter Summit2

Den internationale EU-modstand med folkelige bevægelser i mange lande markerede sig med en konference i London den 11. juni. TEAM EU Counter Summit London opsamlede erfaringer med EU og kampen mod EU mange steder fra og gav sin støtte til kampen for Brexit – det bedste ikke bare for UK, men også for hele Europa.

Blandt deltagerne var selvfølgelig Folkebevægelsen mod EU fra Danmark, repræsenteret ved Lave K. Broch, suppleant til EU-parlamentet. Der var den norske Nei til EU, den svenske Folkrörelsen Nej till EU og den islandske Nej til EU-bevægelse samt en repræsentant for den grønlandske EU-modstand.

Folkebevægelsen mod EU filmede en stor del af indlæggene på konferencen, der foregik på engelsk. Den har lavet en playliste, hvor man kan høre oplæg fra de her nævnte, samt EU-modstandere fra Schweiz, Tyskland, Irland og selvfølgelig UK, heriblandt Brian Denny, Trade Unionists Against the EU (TUAEU).

TEAM er et netværk af EU-modstandere, som Folkebevægelsen mod EU deltager i.

Der er masser af nyttig viden og mange forskellige vinkler og problemstillinger i de 12 oplæg fra forskellige deltagere, som Folkebevægelsen mod EU gengiver.

Tag med på konferencen!

Se playlisten med 12 af indlæggene

Is Brexit best for Europe – Team Counter Summit in London the 11th of June

KPnet 22. Juni 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater