Folkebevægelsen mod EU støtter Brexit-kampagnen: Hilsen fra London

En gruppe fra Folkebevægelsen mod EU har været i England i solidaritet med den britiske EU-modstand, der slås for en Brexit – et britisk Nej til David Camerons særaftale med EU og efterfølgende britisk udtræden.

 

Lave_K_Broch_Jesper_Morville_Brexit

Folkebevægelsens 1.suppleant til EU parlamentet Lave Knud Broch og den internationale sekretær Jesper Morville besøgte en række af de aktive Brexit-forkæmpere af forskellige afskygninger og understregede støtten til britisk udtræden fra de danske EU-modstandere.

I forbindelse med besøget blev der optaget en række interviews og indslag fra den britiske valgkamp. Folkebevægelsen har lagt dem på en playliste – og du kan møde de britiske EU-modstandere her

Folkebevægelsen mod EU: Brexit 

Lave K. Broch og Jesper Morville samler her nogle af deres indtryk fra besøget i Brexit-land, hvor afstemningskampen nu går ind i sin afgørende slutfase. Opinionsmålingerne siger, at Camerons og EU-tilhængernes Ja-side og modstandernes Nej-side ligger side om side.

Danmark og UK blev medlemmer af EU samtidig – og danskerne bør også have en folkeafstemning – og følge UK ud.

Se

Lave K. Broch og Jesper Morville sender en videohilsen fra London

Se mere i artiklen

EUs vigtigste kampplads står i England: På besøg i Brexitland
KPnet 18. maj 2016

Se også

Britisk udtræden af EU vil være bedst for Europa
Af Lave K. Broch


KPnet 18. maj 2016