Moderne middelalder: Vold, bomber og krig

Reaktionære danske politikere som Dansk Folkepartis Marie Krarup, datter af en af landets sorte præster, deltager ligesom faderen i, hvad de opfatter som en global ’krig mellem civilisationer’, den kristne-judæiske mod den muslimske. Med rang af major har hun en militær karriere i imperialismens tjeneste bag sig, før hun blev folketingsmedlem.

marie krarup
’Islam er vold’, erklærer Marie Krarup og tilføjer, at ’selvfølgelig skal IS have bomber i hovedet’. Hun vil have at EU skal hurtigt blive til et ’Fortress Europa’.

Danske børn vil heller ikke vil tage skade af et rap over fingrene, siger hun …

Hvad hun og partifællerne siger til hinanden, når der ikke er mediedækning på, og de taler frit fra leveren om ’muslimer’, kan man nemt forestille sig.

Middelalderforkyndelse

Marie Krarup, hendes parti og en hel stribe andre krigspolitikere er ude af sig selv af ophidselse over, at en middelalderimam ved Grimshøjmoskeen i Århus bag lukkede døre forkynder, at utro kvinder skal stenes, og at børn fysisk skal tugtes til at bede deres bønner.

Samtidig er en talsmand for moskeen grebet i løgnagtigt at påstå, at der ikke foregår forkyndelse og rådgivning i strid med eller på kanten af dansk lovgivning – som f.eks. at kvinder der udsættes for vold ikke skal gå til politiet.

Det viser TV-udsendelser optaget med skjult kamera i moskeen, bragt af TV2 netop nu. Og det må der gøres noget ved, mener et stort folketingsflertal. Moskeen skal lukkes, imamerne smides ud af landet, de skal ikke have ret til at foretage vielser – forslagene vælter over hinanden. De mest reaktionære som Marie Krarup skråler højest. Det er islam, det er muslimernes skyld.

Og dem fører vi krig mod. De skal have bomber i hovedet.


Danmark i ulovlig krig igen

Danmark skal i krig igen. Nu i Syrien. Det skal der træffes en formel beslutning om. Der er allerede et flertal for nye bombetogter og indsættelse af specialstyrker på landjorden.

Hvad Løkke-regeringen og et stort flertal i folketinget foretager sig, er i fuldstændig modstrid med folkeretten. Danmark har intet at gøre i Syrien, men går endnu engang i krig, når USA kalder. USA’s mål er at vælte Assad-regimet og opsplitte og kontrollere landet.

Det er en ulovlig krig, og Danmark er på vej til at begå nye krigsforbrydelser.

Men fundamentalistiske imamer og islamistiske terrorgrupper som IS, der er skabt og finansieret af Danmarks, USA’s og Vestens arabiske allierede som Saudiarabien og af Nato-landet Tyrkiet, giver den rette psykologiske baggrund for angrebskrig.

Religion er et våben i reaktionens hænder. Det er religionskrig også.

Marie Krarup og Lars Løkke ligner en grim gentagelse af Krarup og Fogh.

Se også

Fogh-regeringen sammenblander politik og religion
Af Klaus Riis, Stop Terrorkrigen 11. december 2004

Kpnet 4. marts 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater