Vi skal UD AF EU!

Af Dorte Grenaa –

EU’s medlemslande har hævet pensionsalderen nok til, at fremtidens mange ældre ikke mere er et næsten uløseligt problem og en trussel mod Europas økonomi. Det siger EU kommissionen. Og de siger også, at med de forringede pensionsregler ser der nu ud til at blive råd til de mange pensionister!!!!!!!!!!

danmark ud af eu copy
Så nu har EU kun ”truslen” fra flygtningene, de arbejdsløse, de syge, nedslidte og handicappede, de unge og dem på overførelsesindkomster tilbage. Dem har EU nemlig heller ikke råd til. Så reformerne skyller ned gennem EU systemet i alle landene.

Det forholder sig omvendt. Truslen mod vores økonomi, arbejdsmarkeds- og sociale forhold er vist ikke os selv – men EU.

Og EU er en endnu større trussel mod de unges og børnenes fremtid, der skal betale fuld pris for EU’s reformer.

En god grund til at rejse kravet om Danmark UD AF EU nu.

KPnet 28. februar 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne