Venstre – ”kvindernes og de mindreårige pigers beskytter”? Døm selv!

afghansk_kvinde

Af Mit Asyl

Venstre, har besluttet at gifte asylsøgende piger/kvinder under 18 år skal adskilles fra deres ægtefælle eller samlever. Næppe af hensyn til de mindreårige, for så ville man nemlig tage individuel stilling til hvert par. Hvad når parret har børn? skal barnet følge sin mindreårige mor eller sin 23-årige far? – Og

I 2004 sad Venstre også i regeringsmagten. En afghansk kvinde, der forsøgte at blive skilt fra sin voldelige ægtefælle kunne ikke få lov, fordi hun søgte asyl. Det ville være den sikre død for kvinden og de tre børn at blive sendt til Afghanistan

Kvinden blev også afslået opholdstilladelse med den begrundelse, (hold fast): at hun havde mandlig beskyttelse i og med hun var gift.

Handlede kvinder, som har held til at slippe væk fra deres ”kidnappere”, får generelt afslag på asyl. Små piger, der står til omskæring i det land, de har statsborgerskab, kan ikke få asyl, hvis de har en forælder med i Danmark. selvom forælderen ikke har mulighed for at beskytte barnet mod det voldsomme overgreb og mishandling af værste skuffe i hjemlandet. Et barn, der er i Danmark i følgeskab med sin/sine forældre kan slet ikke få behandlet en selvstændig asylanmodning.

Venstre ”kvindernes” og de ”mindreårige pigers” beskytter. Døm selv!

Følg Mit Asyl på hjemmesiden

Giv flygtninge ret til at rejse sikkert – ingen skal druknes i havene:
March for menneskerettigheder over hele Europa lørdag d. 27. februar kl. 12
Fra Israels Plads til Christiansborg

KPnet 26. februar 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne