DF vil tilbageholde flygtninges løn

Af Dorte Grenaa –

Dansk Folkeparti vil fastfryse en femtedel af flygtninges løn, hvis de kommer i arbejde. Den skal først kunne udbetales i det øjeblik vedkommende forlader Danmark. En såkaldt returkonto.

welcome to denmark_asyl til mennesker

Foto: Welcome to Denmark

Mens Dansk Arbejdsgiverforening gange 2 sammen med LO-toppen forhandler lavere løn til flygtninge og økonomiske præmier til virksomheder. Og mens finansministeren forhandler med kommunerne om billigere integration. Så trumfer DF og Kristian Thuelsen Dahl lige med et strammerforslag, som de kalder ”en hjemsendelses strategi”.

Ikke nok med at staten kan snuppe asylansøgeres smykker og computere som betaling for ophold. Og at man fratager børn, der er her alene, deres mobiltelefonen i længere perioder, så de er ude af kontakt med deres familier. Nu vil DF også have at staten skal opbevare en del af deres ekstra lave løn indtil de forlader landet.

Hvor lavt kan man gå. Vi tror hver dag vi har set bunden. Men spiralen går bare nedad og nedad.

Følg Dorte Grenaa på facebook

KPnet 24. februar 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne