Hverken nye eller gamle kampfly til Syrien

stop_global_war

Regeringen vil rigtig gerne udvide den krig Danmark fører i Irak – angiveligt for at bekæmpe IS – til Syrien. Især efter Ruslands indblanding, der har gjort at både USA, Frankrig, Tyskland og Storbritannien har fået ekstra travlt med at hævde sig i regionen.

Ja faktisk tog de allerede det første skridt, da de sendte et radarsystem til Irak. Det bruges til at overvåge syrisk luftrum og planlægge bombetogter ind over landet. De orienterede da også FNs sikkerhedsråd om at Danmark ændrede status til reelt krigsførende i Syrien..

På trods af at det efter de internationale konventioner er ulovligt at bombe et andet lands territorium med mindre ens eget land er angrebet, eller man har det andet lands tilladelse. Ingen af delene er tilfældet her.

Læs hele artiklen hos  Nej tak til nye kampfly

VI VIL HVERKEN HAVE NYE ELLER GAMLE KAMPFLY TIL SYRIEN

– og husk at skriv under mod købet af de nye kampfly

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne