I 38 lande: March against Monsanto 2015

Den 23 maj demonstrerede mennesker på 6 kontinenter i 38 lande og 428 byer mod biotek giganten Monsanto. Det er anslået at 23 millioner aktivister sammen sagde nej til GMO og de sprøjtegifte Monsanto producerer og udbreder over hele kloden.

Bangladesh

Monsanto er ledende indenfor udbredelsen af GMO og udbreder sammen med en håndfuld andre tilsvarende multinationale firmaer sin GMO-dagsorden ud over hele verden. Indførelsen af GMO og de patenter der følger med er en måde at lægge sin klamme hånd på verdens landbrugere og gøre dem afhængige af patenter og sprøjtemidler.

GMO’s virkning på sundheden er ukendt og helt udenfor kontrol, mens de sprøjtemidler som følger med er konstateret kræftfremkaldende.

Tvangsudbredelsen af GMO til EU-landene er et af monopolernes mål med gennemførelsen af handels- og investeringsaftalen TTIP.

Denver, USA

 

San Diego

 

 

Netavisen 25. maj 2015

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne