Debatmøde om DONG: Elforbrugerne kommer til at betale

16.1.2014 afholdt Kritiske Aktionærer et debatmøde om statens salg af DONG Energy. Cand.oecon Jørn Astrup Hansen var en af oplægsholderne. Han lagde bl.a vægt på, at elforbrugerne gennem privatiserinegn og salget af DONG Energy-aktier til Goldmann Sachs kommer til at betale gennem forhøjede priser. DONG vil fremover blive drevet med aktionærernes profitmaksimering for øje. Valget af Goldmann Sachs finder han også påfaldende. Alene deres meriter fra finanskrisen gør dem uegnede. Gennem salget er processen frem mod børsnoteringen sat uigenkaldeligt i gang.

Se Jørn Astrup Hansens indlæg på video her

Læs også

Danmark på udsalg – Stop salget af DONG Energy!
Netavisen 10. januar 2014

Netavisen 18. januar 2014


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne