Morten  ’Murad’ Storm: Agent for en kriminel organisation


Synspunkt

Kommunistisk Politik


En skandale i stort format er slået ned i den danske agentverden


Morten Murad Storm poserer med maskingevær i Yemen i 2011 – som Lars Løkke Rasmussen i Afghanistan 1988
Privatfoto (efter DR)

PET og PET-chefen Jakob Scharfs troværdighed er på ca. samme niveau som NATO-bossen Anders Fogh Rasmussens, når han skal indlede en krig eller snakker om sine jobudsigter.

Morten ’Murad’  Storms afsløringer af, at han  som lønnet agent for det danske efterretningsvæsen opererede i Yemen og bistod CIA med at få dræbt den amerikanske statsborger Anwar al-Awlaki ved et droneangreb, udløste et øjeblikkeligt dementi fra den hemmelige tjenestes side: Den bistod i al fald ikke med at få dræbt civile i udlandet.

Dokumentationen derfor, som er fremlagt af Jyllands Posten, er i imidlertid overvældende. Det er bl.a. en optagelser af en telefonsamtale mellem en CIA-mand og Morten Storm, hvor sidstnævnte takkes for hans bidrag i likvideringen af al-Awlaki den 30. september 2011. al-Awlaki  betegnes som et ledende medlem af al Qaeda.

Morten Storm, der som konvertit til islam tog fornavnet ’Murad’, er en kriminel, flere gange straffet, tidligere bandidos-rocker.  Måske netop derfor var han et oplagt agentemne for PET.

Historien går på, at Morten Storm blev fanatisk og fundamentalistisk muslim efter sin rockerkarriere, og søgte i 1999  ind i hardcore islamistiske miljøer i Danmark – men at han i 2006 pludselig fortrød og kontaktede PET for at hjælpe i kampen mod islamisk ekstremisme.

Det er ikke særlig troligt. Det er imidlertid en kendsgerning, at han forsøgte at opmuntre islamistiske unge til voldelige aktioner i Danmark. Altså optrådte som provokatør. Der er al mulig grund til at tro at det skete på opdrag af PET.

At han kunne infiltrere islamistiske centrer i udlandet og bistå ved en amerikansk henrettelse som betroet PET-agent synes hævet over enhver tvivl. Hvor mange beføjelser og love PET dermed har overtrådt skal ikke kunne siges, men det er nok til at få chefen fyret og organisationen endevendt.

Det understreger også, at PET har samme rolle i forhold til USA og dets lyssky væsener som dansk politi og myndigheder havde til Gestapo og Værnemagten under besættelsen af Danmark: Man samarbejdede, loyalt og effektivt.

Morten ’Murad’ Storm og PET er fødte partnere: Dobbeltspillere, provokatører, eventyrere,  kriminelle.

Netavisen 9. oktober 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater