Nazisme

Kommunistisk Politik 17, 2012

Strøtanker

Rachel Corrie

Tre mindreårige fra en israelsk bosættelse sigtes for at have kastet en molotovcocktail mod palæstinensere i en taxi.

”Taxien, de kørte i, var gul og signalerede dermed, at det var en palæstinensisk taxi.”

Altså samme farve som den ’ jødestjerne’, som jøder blev tvunget til at gå med under Hitler, for at signalere at de var semitter og ikke-ariske.
Zionisme er også en racistisk ideologi.

Det var ikke den israelske hærs skyld, at en af dens bulldozere i 2003 kørte over en amerikansk aktivist i Gaza, har en israelsk domstol afgjort. Den 23-årige jødiske amerikaner Rachel Corrie protesterede mod Israels nedrivning af palæstinensiske huse i Rafah i den sydlige del af Gaza, da hun med fuldt overlæg blev tromlet ned og dræbt af en militær bulldozer.

Rachel Corrie er en martyr og et symbol på den voksende internationale støtte til den palæstinensiske modstandskamp. Efter det israelske militær i sin egen undersøgelse af mordet havde frikendt sig selv, anlagde hendes familie sag mod staten Israel ved en civil domstol i Haifa.

– Jeg er stærkt såret, sagde Corries mor, Cindy, efter domstolsafgørelsen.

En nyhed i radioavisen om dommen mod massemorderen og nazisten Breivik afsluttedes med, at han vil udgive en bog! Det ser tilmed ud til at blive hele tre.

Det opreklamerede: ”Ham kommer vi ikke til at høre mere til”, vil ikke på nogen måde blive håndhævet. Intet tyder på, at han vil blive forhindret i at udspy sine giftige synspunkter.

Ofrene for hans massakrer har ikke noget at skulle sige. De pårørende kræver at der sættes en total stopper for hans kriminelle nazistiske propaganda.

Der er skabt den opfattelse, at nazisme er lig med jødehad – men nazisterne udryddede ikke alene jøder, men også andre ikke-ariere, roma’er, homoseksuelle, handicappede, antinazister, socialister og kommunister.

Breivik er nazist og Israel-støtte.

… og så er der kommet et udkast til finansloven for 2013. Som for hele den nyliberale reformpolitik, som gennemføres af de skiftende danske regeringer, kunne dens motto være: ”Den der ligger ned skal der sparkes på”.

Man må ingenting eje, hvis man skal have kontanthjælp. Ejer du en lejlighed skal den sælges. Er du samboende med en, der tjener penge må i skilles.

Der er dog én lille undtagelse: Kommunen skal se bort fra udbetalt efterlønsbidrag for personer der samtidig modtager kontanthjælp. Men vé dig, hvis du fik hævet efterlønsbidraget, før du fik kontanthjælp, og det er da vist noget, mange kunne finde på, f.eks. mens man får sygedagpenge.

I det tilfælde har du jo fået en formue (!) og så kan du ikke gå over til kontanthjælp, før pengene er brugt.

For de herskende er der ingen bundgrænse for nedrighed.

GBe

 

Netavisen 29. august 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater