Fukushima er den største atom- og miljøkatastrofe i menneskets historie 

Af Steven C. Jones

Atomkatastrofen i Tjernobyl, der fandt sted i Ukraine i Rusland 1986, var uden sammenligning den hidtil værste atomulykke, der er registreret – atomkraftværket brændte i 10 dage og ulykken dræbte, når alt tælles sammen, godt en million mennesker verden over.

Fukushima, den japanske atomkatastrofe, har 5 brændende atomreaktorer, to partielle nedsmeltninger og tre totale nedsmeltninger – og de har alle brændt ukontrollerbart siden den 11. marts.

Det er mere end  tre måneder, og denne atomulykke er fortsat fuldstændig  ude af kontrol.

Faktisk lyder nogle vurderinger fra atomkraftindustrien selv på,  at der er en (optimistisk) mulighed for, at disse nedsmeltninger vil blive standset i løbet af 1-3 år, allertidligst.

Mængden og intensiteten af det radioaktive nedfald fra denne specifikke atomkatastrofe vil helt sikkert med tiden dræbe hundreder af millioner mennesker verden over.

Japan selv er selvfølgelig epicentret for denne radioaktive forurening, som har spredt sig fra disse reaktorer.

Imidlertid vil den koreanske halvø, Kina og de lande, der umiddelbart omgiver den japanske øgruppe, også rammes af en hovedpart af det radioaktive udslip fra katastrofen. Men i den direkte vindretning for denne radioaktive udledning befinder sig også  USA og hele den nordlige halvkugle, som omfatter størstedelen af verdens industrialiserede nationer.

Betydelige mængder af plutonium, strontium, cæsium og uran og et helt overflødighedshorn af andre stærkt radioaktive partikler er allerede dalet ned over USA’s kontinentale landmasse, og er allerede nået ind i landets fødekæder og vandforsyning.

For at give et eksempel på, hvor dødelig strålingen er, så vil et pund plutonium ligeligt fordelt i alles lunger, dræbe  hver eneste mand, kvinde og barn på kloden.

Det er bogstaveligt talt ’tonsvis’ af radioaktivt plutonium (sammen med andre radioaktive elementer), som er sluppet ud i luft- og havmiljøerne siden 11. marts.

Man skal også huske en anden kritisk kendsgerning: At f.eks. radioaktivt plutonium forbliver dødeligt (dræber liv) i årtusinder, da det har en halveringstid (dvs. strålingen halveres) på 24.000 år. Andre radioaktive stoffer som uran har en halveringstid på 4,47 milliarder år.

Fukushima er kort sagt en kolossal katastrofe for menneskeheden, simpelthen, det kan ikke udtrykkes anderledes.

Mine forudsærninger for at udtale mig om dette spænder fra at være gammel anti-atomkraft aktivist (jeg har deltaget i  godt et dusin aktioner, baseret på civil ulydighed, ved atomkraftværker over hele USA for år tilbage) til  at være personlig ven med Dr. Robert Oppenheimers søn, der  selv er antiatomkraft-aktivist,  at have mødt og diskuteret med den nu afdøde Dr. Edward Teller (brintbombens fader) og til at have samarbejdet med en tidligere designer af TridentII missiler, der hjalp til med at advare imod faren for atomkrig.

Jeg har derved lært EN MASSE om stråling og dens skadelige virkninger for menneskets sundhed. 

Stråling dræber, og på grund af den nylige Fukushimakatastrofe i Japan er den REELLE historie, at et faktisk atomart holocaust udfolder sig i USA, og over hele verden, for næsen af os.

Det federale miljøbeskyttelsesagentur EPA,  regeringens landsdækkende sikkerhedsinstitution, har lukket næsten alle sine strålingsdetektorer ned af frygt for at det amerikanske folk vil komme til at kende SANDHEDEN om, at en dødbringende dosis radioaktivt nedfald nu har ramt nationen.

Der er reelt ingen måde at beskytte sig selv og sin familie mod denne nye trussel, men alligevel bør nogle få forholdsregler noteres.

For det første har det været kendt i årevis, at misosuppe på en eller anden måde kan ’udskille’ strålingen fra den menneskelige krop. De eneste, der overlevede atombomberne, som blev kastet over Hiroshima og Nagasaki i Japan (af alle steder!) for årtier tilbage, var folk, der havde spist misosuppe!

For det andet at radioaktivitet bioakkumulerer sin gift højere oppe i fødekæden, så det er sandsynligvis klogt at holde sig langt væk fra mælk, mejeriprodukter og kød.
Og for det tredje vil bestræbelser på at styrke kroppens immunsystem med vitaminer, renset vand og masser af motion med sikkerhed være en hjælp.

Ellers bed til, at du ikke er den ene ud af to, der vil få cancer i deres  levetid …  

Originalartikel

Fukushima is the greatest nuclear and environmental disaster in human history
Global Research

Fukushima opdateringer og information:

http://blog.alexanderhiggins.com

http://nuclearfreeplanet.org

Se også

Fukushima rimer på Hiroshima
Af Flemming Ytzen

Netavisen 28. juni 2011


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne