Free Gaza til Israel: “Vi kommer tirsdag”

Af Free Gaza-bevægelsen

Free Gaza bådMens de officielle dødstal er hurtigt stigende med mere end 1000 tabte menneskeliv, optrapper Israel den militære indsats uden at skænke de indespærrede 1,5 million indbyggere i Gaza-striben en tanke. Det internationale samfund har spillet fallit, og med ingen udsigt til en ende paa massakren i Gaza, må der handles øjeblikkeligt.

Med vores nye båd “SPIRIT OF HUMANITY”, med plads til op til 10 tons medicin og nødhjælp, sejler vi afsted tirsdag eftermiddag mod Gaza havn. Udover medicin sejler vi ud med 30 passagerer ombord, vigtigst af alt med læger og en mindre hær af internationale journalister, aktivister og en lille håndfuld parlamentarikere.

Ved vores sidste sejllads d. 30. december vædrede den israelske flåde vores skib i internationalt farvand, og vi klarede kun lige akkurat at nå til havn i Libanon før vores båd enten ville havde sunket, eller løbet tør for benzin.

Officielt påstår den israelske flåde at de ikke vidste vi var på vej, og at vi sejlede ind i dem paa åbent hav. Vi lader os ikke afskrække af pirateri og israelsk disinformation, og inden afgang i morgen bliver vores skib som sædvanligt gennemchecket af de cypriotiske myndigheder, for at sikre fuld gennemsigtighed med vores humanitære mission.

Israel ved at vi kommer, de israelske myndigheder ved at vi har rent mel i posen, og at vi under al international ret har lov til at sejle direkte fra internationalt farvand og ind i palæstinensisk.

Se mere hos

www.freegaza.org

MERCY SHIP DEPARTS FOR GAZA: “WE ARE COMING IN ON TUESDAY”

Netavisen 13. januar 2009


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne