Gå med i demonstrationerne imod imperialisternes krige

Appel til medlemmer og sympatisører

Af Irans Arbejdets Parti (Toufan)

5-årsdagen for den militære invasion af Irak står lige for døren. Ugen den 15.-22. marts er verdensomspændende protestuge imod USA og dets allieredes invasion af Irak.

I denne uge vil hundrede tusinder af progressive og fredselskende mennesker, med kommunister i spidsen, demonstrere og udtrykke deres afsky og raseri imod USA-imperialismen repræsenteret ved George Bush administrationen.

Solidariteten og støtten til det irakiske folks retfærdige og anti-koloniale kamp vokser og udvikler sig.

Vort parti støtter resolut det irakiske folks heroiske modstand og opfordrer dets medlemmer og sympatisører til overalt, hvor de er, at mobilisere til 15.-22. demonstrationer, i samarbejde med progressive og anti-krigs kræfter.
Vores kammerater vil gøre deres yderste der, hvor de er, for at styrke solidaritetsbevægelsen med folkene i Irak, Afghanistan og Palæstina, som er under imperialisternes og zionisternes direkte besættelse.

Kommunisterne og de revolutionære kræfter i verden forsvarer den irakiske modstandsbevægelse og kravet om de amerikanske imperialisters og deres allieredes betingelsesløse tilbagetrækning fra Irak.

Den ubetingede tilbagetrækning af alle besættelsesstyrker fra Afghanistan, fordømmelsen af det zionistiske regime i Israel, solidariteten med det palæstinensiske folk, og fordømmelsen af enhver militær aggression eller økonomisk sanktion mod Iran er de væsentligste principielle krav, som rejses af bevægelsen imod imperialisternes krig.

Lad os udstille imperialisterne og deres lakajer og slå dem i ansigtet gennem vores deltagelse i og styrkelse af antikrigsbevægelsen.
Lad os forberede os godt til den globale demonstration imod krigen.

Betingelsesløs tilbagetrækning af alle besættelsesstyrker fra Irak!

Betal krigsskadeserstatning til det irakiske folk!

Skam over det israelske terroristiske zionistregime!

Længe leve det palæstinensiske folk!

Nej til militær aggression mod Iran!

Nej til økonomiske sanktioner mod Iran!

Imperialismens hænder væk fra Iran og Mellemøsten!

www.toufan.org

Netavisen 18. februar 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne