Vores næstformand Memet Kilinçaslan er i går aftes afgået ved døden

Af Tyrkiets Arbejderparti, EMEP – 1. december 2006

Den kæmpende arbejderbevægleses leder, Memet Kilinçaslan, næstformand for vort parti, leder af partiet i Istanbul og med til at stifte det samt tidligere leder af organisations sekretariatet for Deri Is fagforeningen, er i går aftes afgået ved døden.

Det smerter os at have mistet vores kammerat så tidligt. Han var en stolt, selvbevidst arbejderleder og levede et liv trofast mod klassekampen.

Han var født i 1950 og havde arbejdet i mange år som arbejder i læderindustrien. Var organisator af utallige aktioner og strejker og arbejdede med stor energi med studier, organisationsarbejde og fremme af Tyrkiets Arbejderparti, EMEP.

Arbejderklassen og vort folk vil huske ham fra modstanden, 1. maj demonstrationer i undertrykkende situationer, fra freds-og foreningsmøder og utallige aktiviteter i den faglige og demokratiske kamp, og vi vil aldrig glemme ham.

Netavisen 1. december 2006


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne