RAI-TV: Israel brugte atomvåben

Kommunistisk Politik 22, 2006

En særlig rapport, der er bragt i detstatslige italienske TV Rai hævder, at Israel har brugt a-våben i Libanon ved at bringe en såkaldt ’bunker-buster’-bombe til sprængning i landsbyen Khiam i det sydlige Libanon.

Efterfølgende målinger fra libanesiske professorer og internationale forskningscentrer påviser kraftig radioaktivitet.

Det britiske laboratorium The School of Oceanographic Sciences, har
bekræftet, at bombekrateret i Khiam rummer lettere beriget uran.

Den britiske forsker Dai Williams er overbevist om, at der er tale om en ny klasse af våben, som bruger beriget uran, men ikke gennem fissionsprocesser, men med en ny fysisk proces, som har været hemmeligholdt i de sidste 20 år – altså en avanceret israelsk atomvåbenteknologi,som nu er blevet testet under krigen mod Libanon.

Netavisen 1. december 2006


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne