Alle på gaden 19. marts!

20. marts er det 2 år siden Danmark erklærede Irak krig. Med en stregredning efter en snak med sin gode ven G. Bush valgte hr. F. Rasmussen at erklære krig fordi Irak ikke overholdt en FN-resolution. I dag er det en kendsgerning, at det var umuligt. Hvordan kan man samarbejde om at fjerne noget, der ikke er der? Alligevel fortsætter besættelsen.

Overalt i verden forberedes protesterne mod besættelsen af Irak. Der vil være demonstrationer i mere end 30 lande.

I København er forberedelserne til demonstrationen den 19. marts, kl. 12 foran USA’s ambassade i fuld gang. Kunstnerne Jesper Klein, Flemming Jensen og Toni Landi vil optræde – programmet i øvrigt diskuteres netop nu.
I Odense er det på Flakhaven kl. 12.
I Århus på Rådhuspladsen kl. 13.
Også i Aalborg, Randers og Silkeborg forberedes protest-markeringer.
Se listen over manifestationer her hos Nej til krig.

Overalt forberedes demonstrationerne.

Plakater sættes op på uddannelsesstederne og komitéerne håber på tøvejr, så de kan sætte plakater op i bydelene. Over 100 fagforeninger har fået henvendelser fra Nej til krig og nogen fagblade bringer omtaler.
Løbesedler, underskriftslister, batches og plakater kan afhentes fra Nej til krigs kontor hos Enhedslistens, Studiestræde 24.

Netavisen 5. marts 2005


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne