11. september-ofre kræver ny undersøgelse

Af CensurNyt
www.censurnyt.dk

En gruppe overlevere, pårørende og aktivistgrupper afleverer nu på torsdag en klage til New Yorks Attorney General Eliot Spitzer og kræver en ny undersøgelse af eventuelle forbrydelser begået af medlemmer af den amerikanske regering i forbindelse med terrorangrebene den 11. september 2001.

Det drejer sig om en række forbrydelser, som næppe kan oversættes til dansk:
“grave official misconduct including criminal negligence, criminal facilitation, and accessorial abetment of murder, assault, insider trading, obstruction of justice, and other violations of New York law.”

Det står imidlertid klart, at der er begrundet mistanke om, at visse medlemmer af regeringen i en eller anden grad medvirkede til de morderiske angreb.

Familiemedlemmerne, herunder talsmænd Bill Doyle og Bob McIlvaine, påpeger, at ingen undersøgelse hidtil har taget stilling til en række væsentlige spørgsmål, som de meget gerne vil have svar på. Heller ikke 9/11-Kommissionens
rapport, der blev udgivet i juli måned, giver tilfredsstillende svar på deres spørgsmål.

David Kubiak, talsmand for gruppen 9/11 Truth mener, at forbundsregeringen forsøger at forhindre en grundig undersøgelse. Tre år efter angrebene har der derfor “ingen omfattende, troværdig og uafhængig undersøgelse” været.
Han mener imidlertid, at Attorney General Spitzer kan iværksætte en ordentlig undersøgelse, som kan finde sted i New York.

Femten folkevalgte politikere i New York støtter aktivisternes krav om en ny undersøgelse.

Også mange almindelige newyorkere støtter kravet. Husk, at en opinionsundersøgelse foretaget af Zogby i slutningen af august d.å. har vist, at ca. halvdelen af newyorkere mener, at medlemmer af regeringen vidste i forvejen, at terrorangrebene ville finde sted den 11. september eller deromkring, og bevidst undlod at gribe ind for at forhindre dem.

To tredjedel af newyorkere vil have en ny undersøgelse.

Se brevet på http://www.911Truth.org

Netavisen 27. oktober 2004


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne