Øget statsstøtte til Nazi-radioen i Greve

Den statslige bistandshjælp til de danske nazister stiger i år med 20.000 kr. i forhold til år 2002. I forvejen er Danmark internationalt berygtet for, som det eneste land i verden, at yde statsstøtte til nazistisk virksomhed i form af støtte til driften af nazi-radioen Oasen i Greve. De danske nazister jubler over den øgede bistandshjælp.

At der virkeligt er tale om, at den danske stat fremmer nazismen ved at yde de danske nazister en uundværlig hjælp fremgår at udtalelser fra den danske nazi-führer Jonni Hansen: “Vi er glade for de offentlige tilskud, som virkelig har hjulpet os til at udvikle vores radio”. Statsstøtten bevirker, at nazi-radioen i Greve for nuværende producerer og sender hele 3000 timer radio om året.

Der er tale om, at radioen er et vigtigt propaganda- og organisationsmiddel for de danske nazister og for den internationale nazistiske bevægelse. Danmark udnyttes kynisk som fri- og arnested for nazistisk virksomhed.
Folkebevægelsen Mod Nazisme har længe krævet et stop for statstilskuddet til de danske nazister og forlangt radio Oasen i Greve lukket. På line med FMNs holdning er Niels Erik Rasmussen fra Center for Dokumentations- og Rådgivningscentret om Racediskrimination. Han slår fast, at “det er en skandale. – Danmark har underskrevet FN’s konvention, der forpligter myndighederne til at ikke at forsvare eller støtte racediskrimination. I udlandet fatter de ikke, hvorfor myndighederne ikke har lukket den radio for længst”.

De 20.000 kr. ekstra i statsstøtte i år skyldes, at lokalradionævnet i Greve indrog sendetilladelsen i tre måneder sidste år, hvilket netop kostede radioen 20.000 kr. i statslig bistandshjælp. Radioen blev grebet i (groft) at overtræde betingelserne reglerne for deres sendetilladelse, bl.a. ved at tale stærkt nedsættende om farvede. Ifølge formanden for lokalradionævnet i Greve lytter man meget nøje efter Oasens udsendelser for at tjekke om man på ny kan gribe dem i overtrædelser af loven.
Går nazisterne over stregen igen, inddrages sendetilladelsen, lover han. Ikke første gang.

De danske nazister producerer bl.a. ungdomsprogrammer med White Power (Hvid Magt)-musik, der er stærkt racistisk og menneskefjendsk – men propagandaen er åbenbart ikke voldsom nok til, at man omgående stopper radioen! Forstå det, hvem som kan? Jo, de danske myndigheder holder virkeligt hånden over nazisterne og giver dem kunstig åndedræt bl.a. i form af fortsat statstilskud på i alt 78.000 kr. i år til giftsprederen i Greve.

Netavisen 20. februar 2003


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater