HÆNDERNE VÆK FRA DET PALÆSTINENSISKE SELVSTYRE –ISRAEL UD AF DE BESATTE OMRÅDER – NU!

Følgende protestskrivelse blev afleveret til den israelske ambassade i forbindelse med Boykot Israels manifestation ved ambassaden den 26. september 2002

Boykot Israel kampagnen København
Griffenfeldsgade 41
2200 København N
www.boykotisrael.dk
boykotisrael@mail.dk

Til
Israels Ambassade
Lundevangsvej 4
2900 Hellerup

Vi protesterer på det kraftigste mod at Israel igen er trængt ind i Ramallah og under belejringen har sønderskudt hovedkvarteret for det palæstinensiske selvstyre og isoleret den palæstinensiske leder Yassir Arafat.

FN’s Sikkerhedsråd har den 24. september 2002 vedtaget en resolution der kræver at Israel ophæver belejringen af Yassir Arafats hovedkvarter i Ramallah, og at Israel omgående indstiller aktiviteterne i og omkring byen, herunder ødelæggelsen af palæstinensisk civil og sikkerhedsmæssig infrastruktur. Boykot Israel Kampagnen København opfordrer til at den danske regering aktivt støtter denne resolution.

Vores protest retter sig også mod angrebene natten til tirsdag mod to forstæder til Gaza By hvor mindst ni palæstinensere blev dræbt, heriblandt flere civile, og yderligere 20 sårede.

Vi kræver at FN og Verdenssamfundet, herunder den danske regering, øjeblikkeligt skrider ind og kræver stop for Sharons massakrer på det palæstinensiske folk.

– Stop for Israels terror mod det palæstinensiske folk
– Israel ud af de besatte områder – NU
– Øjeblikkelig tilbagetrækning fra Ramallah

Indtil disse krav er indfriet, vil vi arbejde aktivt for en boykot af israelske varer, kultur- og sportssamkvem, stop for dansk våbensalg til Israel, boykot af Israel som turistland og stop for samhandel mellem Danmark og Israel.

Boykot Israel Kampagnen
København den 26. september 2002.

Jan Mathisen, 20430943
Irene Clausen, 26476598


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne