11. september 2002: Vil lave kortet over Mellemøsten om

Høgene i Det Hvide Hus søger mere og mere skingert påskud for at udløse en ny krig, og “Præsident Bush udnytter den forfærdelige menneskelige og nationale tragedie 11. september til i FN at ophidse til krig mod Irak”,
som den internationalt anerkendt juraprofessor Francis A. Boyle, Illinois University, siger.

Det virkelige mål for denne krig er at lave hele Mellemøstkortet om.
Professor emeritus ved University of Massachusetts Naseer Aruri er forfatter til bogen “The Obstruction Of Peace: The U.S., Israel and The Palestinians.” Han har med de følgende bemærkninger kort og præcist sammenfattet den amerikanske højrefløjs hensigter med Mellemøsten og den krig, Bush og Blair ophidser til:

“Høgene i Pentagon søger at finde vejen til krig . . . Deres egentlige dagsorden er at omkalfatre Mellemøstens strategiske landskab ved ikke bare at tegne kortet fra 2. Verdenskrig om, men også det fra 1. Verdenskrig, ikke ulig hvad de tidligere kolonimagter (Storbritannien og Frankrig) gjorde, da de balkaniserede den arabiske verden og fragmenterede den i mere end 20 svage fyrste- og sheikdømmer, og samtidig afsatte Palæstina som en stat for jødiske bosættere fra Europa.”

Se mere i Iraq War Hawks Have Plans to Reshape Entire Mideast, Boston Globe 10.09.02.

Se også:
Bush’s, Blairs og Foghs store løgn
Våbeninspektørerne og Operation Desert Fox


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne