Slyngelstaten Israel fortsætter terroren

Op til årsdagen for Israels grundlæggelse er angrebene på de palæstinensiske områder blevet forstærket. Søndag var der adskillige helikopterangreb på civile og militære mål i Gaza, blandt andet mindre end 50 meter fra Arafats hovedkvarter. Israelske bulldozere dækket af ild fra tanks ødelagde to huse på palæstinensiske territorium nær grænsen til Ægypten. Tidligt mandag morgen blev fem palæstinensiske politifolk dræbt i deres kontrolpost af israelsk maskingeværild.

Den israelske terror optrappes. Det er kendgerningen – samtidig med at krigsfyrsten Ariel Sharon har sendt sin socialdemokratiske udenrigsminister Shimon Peres rundt i verden med det buskab, at han ‘er for fred’. Det israelske socialdemokrati, der er i samlingsregering med Sharon, dækker over den virkelige politik.

Tallene over dræbte og sårede – eller ødelagte huse og bygninger – viser hvem, der udøver terror. Der er mere end seks gange så mange dræbte palæstinensere som israelere under den nuværende intifada, mere end 10 gange så mange sårede og invaliderede palæstinensere – og næsten alle materielle skader i krigen er på palæstinensisk territorium, indbefattet den systematiske jævning med jorden af palæstinensiske hjem.
Yassir Arafat har anmodet FNs sikkerhedsråd om at gribe ind overfor Israels gentagne indtrængen i de palæstinensiske områder.

Ifølge det palæstinensiske nyhedsbureau Wafa siger lederen af ‘Det arabiske demokratiske Parti’ i Israel Abdulwahab Darawsheh, at den israelske sikkerhedstjeneste og militær har planlagt at myrde den palæstinensiske præsident og knuse de palæstinenske væbnede styrker. Til Cairo radio siger han, at Israel har en udførlig plan for at smadre ‘fredsprocessen’ og sætte hele regionen i brand. Man anser tiden for gunstig til at udløse den krig i området, Israel længe har planlagt, siger Darawsheh.

Netavisen 14. maj 2001


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne