Russere vil have USSR tilbage

Ifølge en meningsmåling foretaget af Ruslands Statslige Opinionscenter op til 10-årsdagen for afstemningen vedrørende Sovjetunionens bevarelse d. 17. marts 1991 vil næsten fire ud af fem russere nu have unionen tilbage. Det er en 10 pct. stigning i forhold til 1992, hvor 69 pct. af den russiske befolkning gik ind for USSR. I samme periode er modstanderne af USSR faldet fra 32 pct. til kun 15 pct. i dag.
Det er klare tal, der viser russernes grundlæggende og stigende utilfredshed med Jeltsins og Putins ”demokratisk” fascistoide Rusland. Målingen viser en stor utilfredshed med den stærkt faldende levestandard, den faldende levealder, den tårnhøje arbejdsløshed, de ubetalte lønninger, den totale fjernelse af enhver form for socialt sikkerhedsnet for den almindelige russer, den fascistiske forfølgelse og undertrykkelse af arbejdernes organisering og med den russiske mafia, der sidder på den organiserede kriminalitet, herunder narkohandel, prostitution m.m., og som herskerne i Kreml er en aktiv del af.

Melse
KP7, 2001


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne