20 år i kamp for revolution og socialisme

Den internationale konference af marxistisk-leninistiske partier og organisationer


Forordet til pjecen og gratis download i pdf

 

Download pjecen i pdf herFORORD

Den Internationale Konference af Marxistisk-Leninistiske Partier og Organisationer – også internationalt kendt som CIPOML (dansk også IKMLPO) – blev dannet af 12 marxistisk-leninistiske partier i Ecuador i august 1994.

I 2014 kunne dobbelt så mange partier, spredt på alle kontinenter (minus Oceanien), markere 20 års enhed og kamp for revolution og socialisme. CIPOML er for alvor vokset til en verdensbevægelse.

Partierne udvikler fælles analyser og en grundlæggende fælles politik ved en årlig verdenskonference på forskellige kontinenter, samt årlige regionale konferencer som i Latinamerika og Europa. Her vedtages fælles dokumenter, erklæringer og udtalelser, som partierne hver især søger at virkeliggøre.

Der er f.eks. vedtaget en fælles ’taktisk platform’ og fælles retningslinjer for arbejdet i fagforeningsbevægelsen, blandt unge og kvinder.

CIPOML tager initiativ til internationale faglige og andre træf, og sikrer afholdelse af de antifascistiske og antiimperialistiske ungdomslejre hvert andet år.

Det halvårlige tidsskrift Unity & Struggle/Unidad y Lucha (da. Enhed og Kamp) bringer udover fællesudtalelser også artikler og analyser fra partierne. Det udkommer på spansk, engelsk, tyrkisk, portugisisk – og enkelte numre og mange artikler oversættes til andre sprog – herunder russisk, tysk, norsk, dansk, urdu m.m.

Denne pjece rummer en samling af udtalelser og dokumenter fra CIPOML gennem 20 år.

Arbejderpartiet Kommunisterne blev medlem ved sin stiftelse i april 2000. Det var vært for verdenskonferencen i 2002 og senere for flere regionale europæiske konferencer. I 2006 stod DKU for den 20, internationale ungdomslejr.

Flere dokumenter ML og links til CIPOML og partierne findes på APK’s hjemmeside – apk2000.dk


OKTOBER FORLAG
December 2014


Download pjecen i pdf herSe også


Tre ny pjecer fra Oktober Forlag
Køb, læs og gem de trykte pjecer! De holder længe!

De koster 30,- kr. pr. stk. og sælges


Oktobers bogbutikkerSe også

STOP TTIP! ALT skal privatiseres

Forordet til pjecen og gratis download i pdf

 

 Dette er en artikel fra kpnet.dk - Nyheder hvor der kæmpes !


Klik på ikonerne øverst på siden og gå til
kpnet, facebook KPnetavisen og KPnetTV - Se KPnetBlogs her

U
dgives af Arbejderpartiet Kommunisterne APK

- ET MODSPIL TIL DET BORGERLIGE MEDIEMONOPOL !

 

Netavisen 23. december 2014