Netavisens nyhedslinks uge 31
Danmark og Norden
Se også
Verden rundt - Global debat

Tilbage til Nyheder -----Nyhedslinks ARKIV

Alle links åbner i selvstændigt vindue

FN-kritik af tvangshjemsendelser
[Netavisen - link 02.08.03] Information
Danmark burde have ventet med at tvangshjemsende afghanske asylansøgere, indtil vi har fået en aftale på plads, siger flygtningehøjkommissariatet

VK: Indvandring fra øst bliver gratis
[Netavisen - link 01.08.03]SiD
EU-udvidelsen fra næste forår vil betyde, at Danmark vil få mellem 30.000 og 45.000 borgere fra de nye østeuropæiske medlemslande i de kommende årtier. Men indvandringen vil ikke belatse samfundsøkonomien, vurderer regeringen...

Politiet vil storme Christiania
[Netavisen - link 30.07.03] Politiken.
Politiet vil en gang for alle rydde Pusherstreet. Det vil ske ved en særdeles omfattende aktion.
»Nu har vi stresset sælgere og købere igennem længere tid. Det vil vi blive ved med, men på et tidspunkt bliver der taget rigtig fat. Vi kommer i stor stil og rydder Pusherstreet, når det passer os. Og så bliver det gjort én gang for alle«, siger chefpolitiinspektør Kai Vittrup.

Dansk lov bliver mål for global faglig kamp
[Netavisen - link 29.07.03] SiD
Det Internationale Transportarbejderforbund giver den danske regering et par måneder til at ændre loven om Danmarks Internationale Skibsregister.

Ledige afskåret fra fleksibel barsel
[Netavisen - link 29.07.03] SiD
En ny bekendtgørelse fra Arbejdsdirektoratet strammer reglerne for fleksibel barselsorlov i helt urimelig grad for ledige, mener SiD’s A-kasse.

Jobpatruljen i København
[Netavisen - link 28.07.03] SiD
Blandt lugten af friture var der både underbetaling og underbemanding, da Jobpatruljen opsøgte det københavnske restaurationsmiljø. De ting følges der nu op på.

Ny massefyring i Nordjylland
[Netavisen - link 28.07.03] SiD
I værste fald får 500 medarbejdere fyresedlen på Flextronics i Pandrup, men virksomheden håber at kunne reducere antallet af fyrede

Offentlig" transport eller hur?
[Netavisen - link 28.07.03] Proletären. Sv.
Den offentlige trafik i Stockholm er tilsyneladende på offentlige hænder udadtil i offentligheden. Men i virkeligheden agerer den offentlige sektor blot formidlingskontor for privatkapitalistiske investorer, der får lov til at drive værket

Kjærsgårds grå eminence
[Netavisen - link 26.07.03] Fyens Stiftstidende.
Den vigtigste strateg i Dansk Folkeparti er efter nogles vurdering Søren Espersen, der her portrætteres. Den grå eminence nærer fra år tilbage et ubændigt had specielt til muslimer.

Bus og tog må bløde for motorvejenes skyld
[Netavisen - link 26.07.03] Orientering på P1 (radio).
Der er store udgifter forbundet med de sikkerhedsmæssige forbedringer på motorvejene, som er nødvendige for at hæve fartgrænsen fra 110 til 130 km i timen, sådan som regeringen med støtte fra Dansk Folkeparti har vedtaget. Mange af pengene hentes hjem ved nedskæringer på den kollektive trafik.

______________________________________________________

Arkiv - Tidligere ugers nyhedslinks

Arkiv - Kommunistisk Politik (pdf)

Tilbage til Nyheder