Bilderberg til Danmark i maj


Den hemmelighedsfyldte Bilderberg-konference finder i år sted i Danmark i slutningen af maj, Stedet hemmeligholdes. Møderne foregår normalt under store sikkerhedsforanstaltninger. Den danske regering er en slags uofficiel vært.


Ifølge net-forlydender vil konferencen med stor sikkerhed blive afholdt på det femstjernede Marriott Hotel på Kalvebod Brygge nær Hovedbanegården i København fra den 29. maj til 1. juni.

Opdateret 2. april 2014

 


Siden 1954 har den atlantiske elite afholdt de årlige Bilderberg-møder, der finder sted uden offentlig indsigt eller presseadgang og på et til det sidste hemmeligholdt sted. Den hemmelighedsfulde konference  hører til den herskende elites mest prestigefyldte institutioner, dens fornemmeste 'hemmelige klub'.

Mellem 120 og 150 magtfulde personer – heriblandt aktive regeringsledere og direktører for nogle af de største koncerner – mødes til en normalt tre dages konference, hvis officielle formål er at ’fremme dialogen mellem Europa og Nordamerika’.'

Kun cremen af cremen indenfor aktiv politik, erhvervsliv og relaterede videnskaber inviteres med til denne såkaldt ’private’ begivenhed.

Den er dog ikke mere privat end at et stort sikkerhedsapparat stilles til rådighed af regeringerne i de skiftende værtslande.

Omkring to tredjedel af deltagerne kommer fra Europa, resten fra USA/Nordamrika. To-tre-fire danskere plejer at være med. Mon ikke Helle Thorning-Schmidt, Bjarne Coydon eller Margrethe Vestager står blandt de første  på deltagerlisten  i år? Corydon blev inviteret og deltog sidste år. Thorning-Schmidt var deltager i 2009. Og Vestager er der også.

Se

Lyssky klub har påvirket regeringer i 40 år
Ekstrabladet 5.11.2013


Måske vil regent dronning Margrethe være med, når det foregår i Danmark. Blandt sidste år deltagere var den hollandske Beatrix side om side med den britiske premierminister Cameron og direktøren for Den internationale valutafond Christine Lagarde.

Bilderberg er en slags braintrust for den vestlige elite. Den har været med til at udvikle den imperialistiske strategi for at dele verdensherredømmet i et samarbejde mellem USA og EU med NATO som den afgørende militære faktor – og i rivalisering med og på bekostning af andre imperialistiske magter. Det er også et af den økonomiske nyliberalisme værksteder.

De beskæftiger sig ikke kun med generelle linjer. Der findes også mange eksempler på aktuel politik, der er udklækket på Bilderberg-møderne. Det hævdes f.eks. at den fælles EU-mønt euro’en blev fostret her – og at adskillige regeringsledere er udpeget og håndplukket derfra.

Der er ikke nogen fastlagt dagsorden, ingen udtalelser vedtages. Oplægsholderne og indlæggene holdes hemmelige, men det står deltagerne frit for at anvende ideer, forslag og politikker.

Det er første gang siden 1969, mødet afvikles i Danmark.

Der er allerede planer om at møde det med protester – se f.eks. event på facebook her

Bilderbergs officielle website


Seneste


Nogle mener at have opsporet, at konferencen med stor sikkerhed vvil blive afholdt på det femstjernede Mariott Hotel på Kalvebod Brygge nær Hovedbanegården i København fra den 29. maj til 1. juni.

Marriott Hotel har før huset statsoverhoveder.

Se

Bilderberg found
inagist

Se også


Bilderberg 2014 Uncovered: Secretive Elite to Meet in Denmark
Af Paul Joseph Watson

Den årlige Bilderbergkonference: Imperialisterne lægger planer
Netavisen 14. juni 2013

Erhvervselitens hemmelige globale tænketanke
Netavisen 12. november 2010

 Dette er en artikel fra kpnet.dk -
Nyheder hvor der kæmpes !


Klik på ikonerne øverst på siden og gå til kpnet, KPnetavisen (facebook) og KPnetTV (youtube) samt KPnetBlogs.

- ET MODSPIL TIL DET BORGERLIGE MEDIEMONOPOL !

 

Netavisen 1. apil 2014