Appel om handling: Palæstina under angreb!

Øjeblikkelig opfordring til international solidaritet


PFLP 8. juli 2014

 

Folkefronten til Palæstinas Befrielse, PFLP udsendte denne opfordring til international solidaritet den 20. juni. Siden dengang er hundreder af palæstinensere blevet anholdt i masseraids. 20 palæstinensere er blevet dræbt af besættelsessoldater og bosættere, herunder barne martyren Mohammad Abu Khdeir, der blev brændt levende af bosættere. Palæstinensiske arbejdere er blevet mejet ned og 9 martyrer faldt ved luftangreb på Gaza 7. juli. Besættelsesstyrkerne fortsætter med at invadere og angribe palæstinensiske byer, landsbyer og flygtningelejre i alle områder af Palæstina. Gaza er under kraftigt bombardement fra besættelsens luftstyrker. Situationen bliver stadig mere kritisk.


Det palæstinensiske folk forsvarer sig modigt. Palæstinensiske masser går på gaden i hele det fra 1948 besatte Palæstina og konfronterer besætttelsesmagten i alle områder af det historiske Palæstina. Oprørske unge i Jerusalem og på Vestbredden imødegår bosætter terror og militære invasioner. De demonterer bosætternes letbane projekt, beskytter land og folk. I Gaza intensiveres den væbnede kamp. Palæstinensere i eksil og diaspora går på gaderne i flygtningelejrene og i byerne rundt omkring i verden.

Vi gentager vores opfordring og opfordrer til handling rundt om i verden. Palæstina er under angreb – og Palæstina yder modstand på intifadaens vej. Det er tid til at handle! 


20. juni 2014

Folkefronten til Palæstinas Befrielse appellerer til alle tilhængere og venner af Palæstina og det palæstinensiske folk rundt omkring i verden, og vore palæstinensiske samfund og folk overalt i eksil og diaspora, til at gå på gaden og handle imod de fortsatte besættelsesangreb og grusomheder mod enhver storby, by og flygtningelejr på Vestbredden og i Gaza. Overalt er gaderne fyldt med jeeps og pansrede køretøjer og soldater bevæbnede med dræbermaskiner og himlen er fyldt med Apache-helikoptere og F-16 jagere, der truer med en regn af død over vores folk.

I den forløbne uge har besættelsesstyrker eskaleret deres krig mod det palæstinensiske folk og dette omfatter (se originaltekst for uddybende links):


- Drabet i dag på den blot 13 år gamle Mahmoud Jihad Dudeen i Dura udenfor al-Khalil, med skud i brystet og drabet på Ahmad Sabarin, 20 år i Jalazone flygtningelejren.

- Skud mod adskillige palæstinensere på hele Vestbredden og Gaza, herunder nedskydningen af den palæstinensiske unge Yazan Yacoub, 17 år, skudt i brystet i Qalandiya flygtningelejren og nedskydningen af Amir Sa´dy Saleh, også 17, i Jenin.

- De massive invasioner og razziaer sender tusinder af besættelsessoldater til al-Khalil, Ramallah, Nablus, Jenin, Bethlehem, Jerusalem, Qalqilya Salfit regioner og belejrede byer og flygtningelejre, som har været særligt udsat for masse invasioner og voldelige angreb.

- Massearrestationer og voldelige invasioner i hjemmene hos hundredevis af palæstinensere, herunder studenteraktivister, lovgivere, politiske ledere og de målrettede angreb på ​​tidligere politiske fanger til fornyet anholdelse og chikane, herunder tilfangetagelsen af 51 tidligere fanger befriet i 2011 i fangeudveksling og et mislykket forsøg på at arrestere Samer Issawi, tidligere sultestrejkende.

- Nedrivning af palæstinensiske hjem efterlader flere familier hjemløse

- Den grasserende bosætter vold og angreb på palæstinensere og palæstinensisk jord på hele Vestbredden

- Bombningen og beskydningen af Gaza fra besættelsesstyrkernes krigsfly

- Aflukninger af områder, udgangsforbud, checkpoints og restriktioner for flytninger er pålagt palæstinenserne.

- Invasionen af ​​Bir Zeit-universitetet og arrestationer af studerende, invasioner af civilsamfundets organisationer og velgørende organisationer.


Denne brutale vold i hænderne på en kolonialistisk og racistisk bosætter og apartheid stat, med dets væbnede styrker og dens bosættere øges dag for dag. Tortur af palæstinensiske fanger er officielt sanktioneret og palæstinensisk blod flyder i gaderne i Gaza og på Vestbredden, og den palæstinensiske ungdom smadres under hjulene af de invaderende militære kampvogne.

Disse forbrydelser er blevet mødt med overvældende international tavshed og meddelagtighed. Palæstinenserne fortsætter med at yde modstand, med at protestere, med at leve, med at kæmpe, på trods af den aggression, der dagligt truer deres eksistens, til trods for de officielle myndigheders meddelagtighed og forræderi, hvor myndighederne fortsætter med at engagere sig i sikkerheds samarbejde med besættelsesmagten, der fører krig mod palæstinensiske flygtningelejre og byer.
'
USA, Canada og EU fører fortsat 'business as usual', og har ikke rejst en eneste protest eller bekymring – tværtimod. USA fortsætter med dagligt at afskibe for 10 millioner dollars til stort set udelukkende militær bistand til besættelsesstaten. Det er klart, at de er fuldgyldige partnere med besættelsesmagten i den igangværende krig mod det palæstinensiske folk.

Som en særlig absurd og fornærmende gestus blev besættelses staten valgt som næstformand i FNs 4. komite – der behandler spørgsmål om afkolonisering og palæstinensiske flygtninges rettigheder, rettigheder besætteren har nægtet i de forløbne 66 år – samtidig med de er engageret i dette altomfattende angreb på palæstinensiske liv.

Dette må ikke få lov til at fortsætte i stilhed. Kun lidt er kommet frem i de internationale medier. Internationale organisationer, der søger at forsvare menneskerettighederne - især Den Internationale Komité for Røde Kors, som er vidner til daglige krænkelser af palæstinensiske fanger - må hæve stemmen og gøre en ende på deres skadelige tavshed.

Folkets stemme må høres.

Det er igen tid for de folkelige bevægelser i verden at gå på gaden for at udtrykke deres solidaritet med Palæstina og kræve en afslutning på den igangværende medskyldighed fra det internationale samfunds og dets støtte til besætteren. Palæstinenserne yder modstand - men billedet af mennesker over hele verden stående ved deres side vil opmuntre og styrke det palæstinensiske folk, mens de konfronterer en ondskabsfuld besætter.

Vi opfordrer dig til at handle nu, i dag, hurtigst muligt for at støtte det palæstinensiske folk under angreb. Stilheden må ophøre:

Intensiver boykotten! Det kritiske våben for international isolation af besættelsesmagten skal eskaleres. Boykot Israel på kulturelle, faglige og økonomiske områder. Udstil og ram de selskaber - som G4S - hvis teknologi bliver brugt til at føre krig mod det palæstinensiske folk.

Gå på gaderne! Marcher, demonstrer, bryd tavsheden i det offentlige rum og kræv en stopper for disse angreb. Parlamenter og regeringer skal holdes ansvarlige for deres medskyldighed.

Besæt og luk ambassader og konsulater ned. Disse ambassader og konsulater opererer frit rundt omkring i verden, mens palæstinenserne lider under massearrestationer, udgangsforbud, lukning og drab. Det bør ikke være business as usual for besættelsesstaten rundt omkring i verden!

Folkenes solidaritet i verden med Palæstina og vores kollektive kampe for at konfrontere zionismen og imperialismen har altid været en kilde til styrke, mens vi konfronterer en brutal besættelsesmagt.

Dette er en nødsituation. Det er tid til handling.

 

Oversat af Kommunistisk Politik fra Call to action! Palestine under attack! Urgent call for international solidarity

 Dette er en artikel fra kpnet.dk -
Nyheder hvor der kæmpes !


Klik på ikonerne øverst på siden og gå til kpnet, KPnetavisen (facebook) og KPnetTV (youtube)

- ET MODSPIL TIL DET BORGERLIGE MEDIEMONOPOL !

 

Netavisen 9. juli 2014