Kom til indsamlingsmiddag i APK’s bogbutik i København

Siden APK’s butik – Oktober Bogbutik –  åbnede på Frederikssundsvej 116 har der været godt gang i aktiviteterne. En af de kommende ting på programmet bliver en fælles indsamlingsmiddag. Det samlede mål er på 40.000 kr, der skal gøre det muligt, at indkøbe en ny trykkemaskine. Alle der har lyst til at komme og bakke op er meget velkomne. Info om tilmelding nederst i artiklen.


Siden åbningen d. 5. september er det gået godt for butikken, med salg og interesse. De nye naboer er begyndt at komme i butikken, ligesom vi har haft besøg af unge, der gerne vil have kontakt med APK. Vi opfordrer alle, der leder efter et alternativ til kapitalismen, alle der ønsker at læse revolutionær litteratur, alle der ønsker at blive politisk aktive og høre mere om vores arbejde eller blot er nysgerrige til at kigge ind. Vi tilbyder et stort udvalg af bøger med revolutionær teori og erfaringer, materialer for solidaritet med Palæstina, T-shirts og meget mere.

Butikken åbnede 5. september med en flot reception, hvor butikken var proppet helt ud på fortovet. Siden har vi holdt et fyraftensmøde om Palæstina, med spændende indlæg og god debat. Der har også været en udflugt til Arbejdermuseet.

Næste arrangement er en fælles indsamlingsmiddag. En god lejlighed til at mødes – og til at bakke op om indsamlingen til en ny trykkemaskine.

Indsamlingsmiddag tirsdag den 22.10. kl.17

I invitationen står der:

”Vi mødes i Oktober Bogbutik kl.17 til lidt spil for voksne og børn.

Kl.18: Spisning i beboerhuset

Overskuddet går til APKs økonomiske indsamling: 40.000 kr. til vores egen trykmaskine!

Nu vil vi slippe ud af kløerne på banken og den kapitalistiske leasing-verden.

Der er brug for at trykke en masse agitation mod imperialismens krige og krigsforberedelser og mod kapitalismens nedskæringer og undertrykkelse – og for en anden fremtid, socialismen.”

Prisen er 100 kr., halv pris for unge. Gratis for børn.

Der er både mad for vegetarer og for ikke-vegetarer.

Aftenen slutter med kaffe, kage og masser af sang.

Tilmelding: info@oktobernet.dk

Skriv også hvis du vil have info om kommende arrangementer.

Man kan støtte indsamlingen på mobilpay 89496

Alle er velkomne.

APK, København

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater