Revolutionært sommertræf: Debat med Latifah Adil El-Set, sosuassistent – Jonas Ørting, sygeplejerske – Aleksander Hauschild, kokkeelev – og rap med Line Kattepine

Nu kan vi oplyse mere om det spændende program, der er på revolutionær sommerlejr i år. Kom med på lejren fra 22. – 26. juli.


Der lægges stærkt ud fra første dag, mandag den 22. juli. Aftenens program handler om kampen for bedre sundhed og flere varme hænder.

Debatten indledes af Jonas Ørting som er sygeplejerske, fagligt aktiv og medlem af APK.
Se indlæg fra Jonas Ørting:
Et sygt sundhedsvæsen
og Dagskampen og socialismen

Samt af social-og sundhedsassistent Latifah Adil El-Set.
Se Latifahs indlæg Sundhedssektoren er skåret ind til benet – tryk på stopknappen!

Latifah arbejder på et plejecenter i Assens kommune, hvor der er lagt op til uhyrlige besparelser. Latifah skrev et oprørsindlæg på facebooksiden Bak op om de offentligt ansatte, et indlæg som blev delt mange, mange gange. Latifah og hendes kolleger har fortsat med at tale mod den udvikling, der er i plejesektoren. Siden har hun givet interviews til en del aviser og tv.
I debatten vil vi dele viden og erfaringer, men også drøfte hvilke kampskridt der kan tages.

Til torsdagens formiddagspanel om ungdommens krav deltager kokkeelev Aleksander Hauschild, som er elevrådsformand på Hotel- og restaurationsskolen i Valby, Nordeuropas største brancheskole.

På kultursiden skal vi møde og høre den unge krigsmodstander og rapper Line Lauridsen, med kunstnernavnet Line Kattepine, med reference til at hun vil give magthaverne modspil. Hun optræder med egne rap og sange.

Følg med og se hvad der mere kommer på programmet.

Alle kan være med på revolutionær sommerlejr. Skriv på messenger her på siden hvis du vil vide mere – eller send mail til info@oktobernet.dk

Lejren finder sted mandag d. 22. juli – fredag d. 26. juli
Børnevenlig og smuk beliggenhed ved Sejrøbugten

Se mere om sommerlejren og programmet her


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater