Stop Israels folkemord

Stop imperialismens og regeringens støtte til terror
Støt den palæstinensiske modstandskamp


Israels besættelse af Palæstina og fordrivelse af palæstinenserne har stået på i mere end 76 år. Siden 7. oktober 2023 har Israels folkemord i Gaza og på Vestbredden helt åbenlyst forsøgt at eliminere og fordrive 2,2 millioner mennesker. På trods af ufattelige menneskelige lidelser er det ikke lykkedes terrorstaten at knække det palæstinensiske folk, dets modstandskamp eller den omfattende internationale solidaritet fra verdens folk.

Det zionistiske Israel har eskaleret sin militære aggression i  Libanon, hvor de forfølger samme taktik med at gå efter hospitaler, skoler, beboelse og sprede terror og frygt i befolkningen.

Arbejderpartiet Kommunisterne, APK støtter det palæstinensiske folks ret til væbnet kamp mod besættelsesmagten, for et frit Palæstina og for de fordrevnes ret til at vende hjem.

Stop Israels folkemord –
solidaritet med det palæstinensiske og libanesiske folk

Israels forbrydelser mod menneskeheden sker først og fremmest med imperialistiske magter som USA som garant, og med hele verden som vidne. Følg pengene –  og det står klart at den zionistiske stat er imperialismens kolonimagt. USA leverer våbnene, som også danske militærproducenter, som Terma er med til at producere, og som Mærsk transporterer. Israels barbariske folkemord mod det palæstinensiske folk, kunne ikke fortsætte uden milliarder af dollars, våben og militær beskyttelse fra regeringer i USA, EU og enkelte lande i Mellemøsten.

De palæstinensiske fagforeninger markerer et års modstand i en opfordring til verdens fagforeninger og arbejdere om at øge deres støtte og solidaritet. Konkret ved at lægge kraftigere pres på deres regeringer, nægte at sikre militært udstyr og våben til Israels folkemord.

Stop for den danske regerings støtte til Israels folkemord

Den danske regering er medskyldig i Israels folkemord, så længe den forsætter sin militære, økonomiske og politiske støtte. At ”Israel er et demokrati og har ret til at forsvare sig” er en åbenlys løgn. Israel er et apartheidregime, en kolonimagt baseret på vold og terror, der styrer efter et Stor-Israel. Det  er den ultimative censurstat: journalister myrdes, mediers kontorer ødelægges, sendetilladelser inddrages.

Det undertrykte palæstinensiske folks modstand mod det zionistiske apartheid-Israel er helt legitim.

SVM-regeringen og Folketinget støtter Israels forbrydelser mod menneskeheden, de forfølger og kriminaliserer palæstina-solidariteten, bl.a. gennem antisemitisme-loven.

Det sker ikke i vores navn. Vi kræver:

– Stop for militær eksport til apartheid-Israel!
– Stop for den etniske udrensning, fordrivelse og folkemordet i Gaza og på Vestbredden!
– At den danske stat afbryder alle politiske, diplomatiske, kulturelle og handelsmæssige forbindelser med apartheid-Israel!

Styrk den internationale solidaritetsbevægelse med Palæstina
 – Stop kriminaliseringen af solidaritet med Palæstina
Stop Israels folkemord på det palæstinensiske folk

Bekæmp al imperialisme

From the river to the sea – Palestine will be free

1. oktober 2024
Udtalelse fra Arbejderpartiet Kommunisterne, APK
www.apk2000.dk


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater