Støt den palæstinensiske modstandskamp

Arbejderpartiet Kommunisterne, APK – udtaler fra sin 10. kongres 2024:

Støt den palæstinensiske modstandskamp

Stop folkemordet i Gaza og på Vestbredden. Det har stået på i årtier og er ubeskriveligt i sit systematiske forsøg på likvidering af det palæstinensiske folk. Først og fremmest med USA som garant.

Det zionistiske Israel har ingen fremtid, folkene i verden går på gaden imod det, men Israel støttes af monopolernes regeringer med USA i spidsen.

Styrk den internationale solidaritetsbevægelse med Palæstina.
Stop Israels folkemord på det palæstinensiske folk.

APK støtter det undertrykte palæstinensiske folks legitime modstand mod det zionistiske apartheid-Israel. Zionismen er en fascistisk ideologi og har ingen eksistensberettigelse.

APK støtter det palæstinensiske folks ret til væbnet kamp mod besættelsesmagten og for et frit Palæstina.

APK kræver stop for Israels folkemord og krig og stop for den danske regerings direkte og indirekte støtte. APK deltager i udviklingen af den omfattende solidaritetsbevægelse og går imod imperialisternes planer om en to-statsløsning for stadig at bevare deres kontrol og indflydelse i Mellemøsten. Uden den militære, politiske, diplomatiske og økonomiske støtte fra imperialismen og dens krigsorganisationer ville Israel ikke være i stand til at opretholde sin årtier lange besættelse af Palæstina, sine aggressionskrige og nuværende folkemord. Israels folkemord og zionistiske stat kan ikke bekæmpes uden at bekæmpe imperialismen, der står bag.

Den danske regering er medansvarlig for folkemordet i Gaza.

Den danske regering har fuldstændigt ukritisk gentaget USAs politik overfor Israels folkemord: ”Israel har ret til at forsvare sig.”

Over 40.000 palæstinensere heraf 20.000 børn er dræbt af det israelske militær! SVM-regeringen forholder sig tavse! Israelske kampfly med dansk militært udstyr fra Terma har sønderbombet Gazastriben. Der sker med den danske regerings og stats velsignelse, som samtidig forfølger og kriminaliserer palæstinasolidariteten, bl.a. gennem antisemitismeloven.

Det sker ikke i vores navn. APK kræver stop for militær våbeneksport til apartheidstaten Israel.

APK kræver Stop for den etniske udrensning, fordrivelse og folkemordet i Gaza og på Vestbredden.

Vi kræver at den danske stat afbryder alle politiske, diplomatiske, kulturelle og handelsforbindelser med apartheid-Israel.

Stop kriminaliseringen af solidaritet med Palæstina
Stop folkemordet!
De fordrevne palæstinensere har ret til tilbagevenden.
Boykot Israel
For et frit Palæstina.

From the river to the sea – Palestine will be free.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater