Fælles udtalelse fra palæstinensisk og spansk ungdom 

Ungdommen i Den Demokratiske Front til Palæstinas Befrielse, FDLP og Spaniens Kommunistiske Ungdom (marxistisk-leninistisk) JCE(ml) erklærer åbent vores kammeratskab og samarbejde og vores vilje til at styrke relationerne på mange områder: fælles arbejde, uddannelsesmæssig, økonomisk og mediestøtte. Til dette formål afholder vi fælles møder på alle niveauer. 

Det herskende regime i Spanien, med monarkiet og 78-forfatningen i spidsen, støtter Israel politisk, økonomisk og militært, og dets medlemskab af NATO gør det til medskyldig i det folkemord, som Israel udfører i Palæstina. Men folket har i gaderne, i demonstrationer, lejre og andre solidaritetshandlinger vist, at de oprigtigt støtter Palæstina og på det kraftigste fordømmer Israels folkemord. 

Vi er også forenet af marxistisk-leninistisk ideologi og international solidaritet, ikke kun med Palæstina, men med alle undertrykte folk og dem, der kæmper mod imperialismen. Vores relationer går årtier tilbage, da både JCE(m-l) og partiet altid har støttet det palæstinensiske folk i deres retfærdige kamp for deres befrielse, men især siden 7. oktober og senere med teltlejrene på de spanske universiteter har vi styrket de bånd, der forener os. 

Begge organisationer kan åbent sige, at vi er kammerater, og at vi står sammen i kampen mod imperialismen, for alle undertrykte folks nationale befrielse og for afslutningen på den kapitalistiske udbytning. 

Længe leve det frie Palæstina! 

Længe leve arbejderklassens internationalisme!


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater