Stop Israels folkemord i Palæstina

Folk over hele verden har rejst sig i solidaritet med Palæstina og krævet Israels og Netanyahus zionistiske brutale folkemord stoppet. Der er ikke et sted, hvor mænd, kvinder og børn, arbejder- og studenterorganisationer, ikke har givet udtryk for deres protest og fordømmelse af det folkemord, der dagligt finder sted. Her i Danmark har en landsomfattende solidaritetsbevægelse været på gaden siden 7. oktober.

Senest har FN’s Sikkerhedsråd d.10. juni vedtaget en resolution om vå­benhvile i Gaza. Presset for ”Vå­benhvile nu” har været så massivt fra befolkningerne og fra forskellige regeringer, at USA har været tvunget til at byde en våbenhvile velkommen. Indtil da var mere end 35.000 palæstinensere blevet myrdet og endnu flere såret, 1½ millioner fordrevet fra deres hjem, området lagt i total ruiner, nød­hjælpen blokeret med en omfattende sultkatastrofe til følge.

Men folkemordet forsætter. Det skal stoppes!

Netanyahu har meddelt, at han ikke vil stoppe Israels krig i Gaza og på Vestbredden før Hamas er udryddet. Tværtimod truer Israel med at gå ind Libanon og udvide krigen. Fra de forhandlinger der føres mellem USA, Israel og Hamas slippes ikke noget ud.

Hvad gør den danske regering? Udenrigsminister Lars Løkke har kynisk udtalt, at ja, Israel begår folkemord, men Israels ret til at forsvare sig selv er vigtigere at retfærdiggøre. En udtalelse der burde udløse et ramaskrig af protest, intet kan retfærdiggøre den barbariske etniske udrensning der sker.

Nej til Arbejdsgivernes og fagtoppens blodpenge

En del at vores tvungne pensionsopsparing gennem ATP skal nu sættes i Terma og dens våbeneksport til Israel. ATP-koncernen er Danmarks største pensionsselskab og pengetank og ledes af Arbejdsgiverforeningerne, fagtoppen i Fagbevægelsens hovedorganisation og politikere. De hævder, at det sker for at vi kan få en tryg pension og alderdom. Det er nemlig en god forretning at investere i krigsaktier. Men arbejderklassens og folkenes internationale solidaritet fungerer ikke på den måde. Den veksler ikke myrdede og lemlæstede børn til højere pension. Vi må kræve, at den øvrige fagbevægelse protesterer og kræver et øjeblikligt stop for at de tvungne pensionsmidler bruges til at understøtte folkemordet. Og kræve af den socialdemokratiske beskæftigelsesminister, som ATP­koncernen hører ind under, stopper brugen af pensionsmidler til etnisk udrensning af det palæstinensiske folk.

Vi skal stoppe folkemordet

Det palæstinensiske folks kamp for deres liv og ret til befrielse og national selvstændighed har ikke kunne udslettes, trods ufattelige lidelser. Sammen med en global solidaritet og opposition vil det i sidste ende tvinge Israel til at standse sit folkemord.
Vores bidrag er at lægge så stort pres på de ansvarlige som muligt. Den danske regering må stoppe sine politiske, økonomiske og militære forbindelser med det zionistiske Israel. Den brede folkelige solidaritet på gaden for en reel våbenhvile og et stop for folkemordet må fastholdes og udvides til stadig flere grupper, arbejdspladser og uddannelsessteder.

Læs også APKs udtalelse: Styrk solidariteten – for et frit Palæstina! Der findes ingen sikre zoner så længe der eksisterer en zionistisk apartheid stat

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater